Μετά την Βίσση και πριν την Πάνια - Η πασίγνωστη ηθοποιός πρώην σύντροφος του Νίκου Καρβέλα

Ε δεν την θυμάστε σίγουρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά την Βίσση και πριν την Πάνια - Η πασίγνωστη ηθοποιός πρώην σύντροφος του Νίκου Καρβέλα

Ο Νίκος Καρβέλας έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα με τις σχέσεις του, βιώνοντας εσχάτως εκ νέου την χαρά της πατρότητας με την Έλενα Φερεντίνου, προερχόμενος από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο κράτησε άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους, Ανδρέα. Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας μέχρι σήμερα διατηρούν στενή φιλία, αφού μάλιστα ο τραγουδοποιός επισκέπτεται το σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα με τη σύντροφό του, ενώ έχει φροντίσει και για τις εξαιρετικές σχέσεις όλων με τον εξίσου μεγάλο του έρωτα, την Άννα Βίσση.

Οι τρεις τους ετοίμαζαν το 1997 τη μεγάλη μεταγραφή στο MEGA, αλλά η ξαφνική τραγική απώλεια του Παραρά τούς άφησε μόνους. Η μεγάλη αναγνώριση ήρθε μερικά χρόνια αργότερα μέσα από την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.» (φημολογείται πως το ακρωνύμιο σημαίνει «Αντώνη Μας Αφησες Νωρίς»), στην οποία η ήδη πετυχημένη συνεργασία με τον Καλυβάτση συνεχίστηκε.

Η σχέση που ελάχιστοι θυμούνται, όμως, είναι με άλλη πασίγνωστη καλλιτέχνιδα. Για όσους το έχουν ξεχάσει, πρόκειται για την..δείτε στο Athensmagazine.gr