Καμία σχέση το τώρα με το τότε - Εξαφανισμένος από την τηλεόραση ο Μαρτσέλο της σειράς Κόκκινο Δωμάτιο

Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμία σχέση το τώρα με το τότε - Εξαφανισμένος από την τηλεόραση ο Μαρτσέλο της σειράς Κόκκινο Δωμάτιο

Τον ηθοποιό Μαρτσέλο Λεκόμτ τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά "Κόκκινο Δωμάτιο". Γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου του 1985 στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από την Καλαμάτα. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Γερμανός, ενώ το όνομά του το έχει πάρει από τον Γάλλο παππού του που λεγόταν Μαρσέλ.

Όταν τελείωσε το δημοτικό, εγκαταστάθηκε με την μητέρα του στο Πεταλίδι και τελειώνοντας το γυμνάσιο μετακόμισαν στην Καλαμάτα, όπου και τελείωσε το λύκειο. Ονειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στη σχολή "Το θέατρο των αλλαγών".

Εκεί έμαθε για την ακρόαση που γινόταν για έναν καινούργιο ρόλο στη σειρά "Κόκκινο Δωμάτιο, από την οποία πέρασε. Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μόνη του δουλειά, αφού τον είδαμε στις σειρές "Το $όι Μου Μέσα (2009)" ως Αλέξης, και "Ηρωίδες (2015)" ως Γρηγόρης.

Παρόλα αυτά, ο Μαρτσέλ Λεκόμτ δεν συνέχισε την καριέρα του στην τηλεόραση και αποσύρθηκε. Πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας δημιουργήσει την δική του οικογένεια. Επίσης ασχολείται με τις τέντες.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και να είναι αγνώριστος, ωστόσο παραμένει πολύ γοητευτικός όπως και όταν συμμετείχε στη σειρά. Βέβαια, πολύ γοητευτικός παραμένει και ηθοποιός της Μαρίας της Άσχημης.

Η σημερινή εικόνα του Μαρτσέλο από το Κόκκινο Δωμάτιο

Κόκκινο Δωμάτιο Μαρτσέλο

Λίγα λόγια για τη σειρά και γιατί δεν βγήκε ποτέ στον αέρα το 19 το παρόμοιο σήριαλ

Η σειρά παρουσιάζει τις περιπέτειες που λαμβάνουν χώρα στη καλύτερη σουίτα του ξενοδοχείου Conte Del Mare, το Κόκκινο Δωμάτιο, ενώ κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς είναι η Μάρω, που υποδύεται η Βασιλική Ανδρίτσου, που είναι η προϊστάμενη καμαριέρα του ξενοδοχείου και ο ρεσεψιονίστ Μίλτος, που υποδύεται ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Πέρα από τους βασικούς χαρακτήρες σε κάθε επεισόδιο της σειράς, εμφανίζεται πλήθος ηθοποιών -σχεδόν όλος ο ελληνικός θίασος- που πλαισιώνει κάθε ιστορία, ενώ οι ηθοποιοί που ερμηνεύουν τους ρόλους του προσωπικού του ξενοδοχείου εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάθε ιστορία, από τις συνολικά 57 της σειράς, ολοκληρώνονται συνήθως μέσα σε ένα ή δύο επεισόδια. Εξαίρεση αποτελούν οι ιστορίες "Η Θεούσα Και Ο Αλήτης" και "Τα Παντρολογήματα" που αποτελούνται από 3 επεισόδια, ενώ η ιστορία "Πράσινη Κάρτα" ολοκληρώνεται μετά από 4 επεισόδια.

Το 2013 υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ του σταθμού και της παραγωγής να επαναφέρουν τη σειρά στον αέρα με νέο κύκλο επεισοδίων για τη σεζόν 2013-14, κάτι που τελικά δε πραγματοποιήθηκε. Το 2019, ο Αλέξανδρος Ρήγας δημιούργησε μια σχετική τηλεοπτική σειρά που έφερε τον τίτλο "Room Service, Πλιζ" που επρόκειτο να προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Κι ενώ η πρεμιέρα της σειράς προγραμματίστηκε για τις 26 Σεπτεμβρίου του 2019, τελικά δε προβλήθηκε ποτέ με τους δημιουργούς να ακολουθούν νομικές διαδικασίες.