Νταίζη Σεμπεκοπούλου: "Όταν πήγαμε για το διαζύγιο..." - Η πρώην σύζυγος του Γιάννη Βούρου "σπάει" τη σιωπή της

Αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νταίζη Σεμπεκοπούλου:

Ο Γιάννης Βούρος στα νιάτα του υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιός και οι γυναίκες "τρελαινόντουσαν". Μια όμως από τις γυναίκες που τον "σημάδεψαν" ήταν η Νταίζη Σεμπεκοπούλου (άλλα και μια άλλη πασίγνωστη ηθοποιός). Η ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού μίλησε για τη σχέση που διατηρούν σήμερα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και τι συνέβη όταν πήγαν να υπογράψουν το διαζύγιο μετά την απόφαση τους να χωρίσουν και να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η εξομολόγηση της Σεμπεκοπούλου για τον Βούρο

Υπήρξατε παντρεμένη με έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, τον Γιάννη Βούρο. Πως βιώσατε το διαζύγιο;

Όταν πήγαμε να βγάλουμε το διαζύγιο, επειδή καθόμουν στα πόδια του Γιάννη, μας ρώτησε ο δικηγόρος γιατί χωρίζουμε. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Εγώ βέβαια στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ωστόσο όλα έγιναν απόλυτα ήρεμα κυρίως λόγω του παιδιού. Ήθελα να το προστατεύσω.

Στο σήμερα πως είναι οι σχέσεις σας; Μπορούν δυο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν να παραμείνουν φίλοι;

Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Δεν τον βλέπω, βέβαια, ενώ θα το ήθελα. Τρέχει πάρα πολύ ο Γιάννης. Όσο για το αν δυο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν μπορούν να μείνουν φίλοι, δεν ξέρω να σου πω καθώς εμείς πριν γίνουμε ζευγάρι ήμασταν 11 χρόνια φίλοι. Καμιά φορά νευριάζω και λέω άμα τον δω θα του πω γιατί δεν σήκωσες το τηλέφωνο, αλλά μόλις τον βλέπω και μου ανοίγει την αγκαλιά του τα ξεχνάω όλα.

Σεμπεκοπούλου Βούρος

Η ζωή του Βούρου σήμερα

Η σχέση του ηθοποιού με τον πατέρα του ήταν ιδιαίτερη και παρόλο που δεν είχαν το δέσιμο που κάθε γονιός θέλει να έχει με το παιδί του, του λείπει πολύ τώρα που τον έχει χάσει. Αναφορά έκανε, επίσης, και για την περίοδο που ήταν βουλευτής, ενώ αποκάλυψε και το κρυφό του όνειρο.

«Έμεινα 28 χρονιά στο πατρικό μου, στα μάτια του παιδιού ήταν ένα θεόρατο σπίτι. Έχασα πριν μερικά χρονιά τον πάτερα μου, θυμάμαι τις συζητήσεις, είχαμε μία σχέση αντρική με καθόλου συναισθηματισμούς και αγκαλιές», επισήμανε αρχικά ο ίδιος.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Με σκοτώνει ότι τα παίρνω όλα πάνω μου, με τρώει το σαράκι στο τέλος της ημέρας ότι δεν πρόλαβα. Θυμάμαι με μία γλυκόπικρη γεύση την εποχή που ήμουν βουλευτής», ενώ έκανε δηλώσεις και για την σειρά Ταύρος με Τοξότη:

«Θα ξαναέκανα τη σειρά ‘Ταύρος με τοξότη’, είχα συζητήσει με το κανάλι να το κάνουμε 20 χρονιά μετά. Την ερωτική σκηνή τη γυρίζεις με μία τρομερή αμηχανία».

Όσο για το όνειρό του: «Το όνειρό μου ήταν να γίνω πολεμικός ανταποκριτής».