Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Δανάη Παππά και το σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη

Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Δανάη Παππά και το σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Δανάη Παππά εδώ και αρκετά χρόνια στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη. Το ζευγάρι που κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιεύει πολλές φορές διάφορες στιγμές του στα social media.

Έτσι λοιπόν έκανε και ο Λάμπρος, πριν μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το κορίτσι του είχε γενέθλια και θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με διάφορες φωτογραφίες που έχουν τραβήξει όσο είναι μαζί.

Η ανάρτηση του Λάζαρη για την Παππά

Δανάη Παππά γενέθλια

Σήμερα η Δανάη Παππά έχει τα γενέθλια της και δεν γινόταν να της κάνει και μια πολύ γλυκιά έκπληξη. Συγκεκριμένα, της ετοίμασε μία νόστιμη σοκολατένια τούρτα έκπληξη που έγραφε επάνω: «Στο πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου. Happy Birthday danouz».

Η Παππά αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της

Η Δανάη Παππά ντύθηκε νυφούλα για το περιοδικό Yes I do και έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στην Μυρτώ Καζή αναλύοντας τον γάμο των ονείρων της. Η ηθοποιός είναι πολύ καλά και ερωτευμένη με τον σύντροφο της Λάμπρο Λαζάρη και έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο κοντά είναι οι δύο τους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Δανάη ξέρει ήδη πιο θα είναι το τραγούδι της έναρξης του γάμου της αλλά και το σημείο της τελετής. Με άρωμα θάλασσας θα ήθελε να παντρευτεί τον καλό της σε ένα μικρό εκκλησάκι. Δε ζητάει πολυτέλειες, αλλά μια ουσιαστική δεξίωση που θα βιώσει μαζί με τον καλό της την απόλυτη ευτυχία.

Πού θα γίνει ο γάμος της Δανάης:

«Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα, μόνο με πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία! Εννοείται ότι εγώ θα είμαι ξυπόλυτη –πώς αλλιώς θα χορεύω άνετα όλο το βράδυ– και το φόρεμά μου θα είναι αέρινο – πώς θα τρέχω να πιάσω τον σκύλο μου τον Σπίθα χωρίς κάτι να ανεμίζει πίσω μου», .

Το τραγούδι εισόδου και το τραγούδι του αποχαιρετισμού

«Μου αρέσει πολύ η «Σαϊτιά», από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Θανάση Αλευρά ενώ το τραγούδι αποχαιρετισμού σίγουρα θα είναι κάτι χορευτικό… ίσως το «Miami» του Will Smith», τόνισε η ηθοποιός. «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Δανάη Παππά

Τι χαλάει τη Δανάη στους Ελληνικούς γάμους;

«Με χαλάει όταν βλέπω ζευγάρια να αγχώνονται για το αν περνούν καλά οι καλεσμένοι τους και να καταλήγουν στο τέλος της βραδιάς νηστικά και με σπασμένα νεύρα. Η αγαπημένη μου στιγμή είναι ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της», τόνισε η ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες έχει ταξιδέψει με τον αγαπημένο της στο Παρίσι, σε διάφορες πόλεις στην Ιταλία.