Πόζαρε στην ακροθαλασσιά με λεοπάρ μπικίνι - Η φωτογραφία της Εβελίνας Νικόλιζα από το Μπαλί

Χωρίς ρετούς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πόζαρε στην ακροθαλασσιά με λεοπάρ μπικίνι - Η φωτογραφία της Εβελίνας Νικόλιζα από το Μπαλί

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Μπαλί απολαμβάνει η Εβελίνα Νικόλιζα. Αντί να τις κάνει σε κάποιο ελληνικό νησί, αξιοποίησε τον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο της για να ταξιδέψει στον εξωτικό προορισμό και να ανακαλύψει νέα τοπία και όχι μόνο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και όλες εντυπωσιάζουν, ενώ δεν διστάζει να αναρτήσει και πιο επικές της στιγμές που προκαλούν γέλιο.

Η ανάρτηση της Νικόλιζα με λαοπάρ μπικίνι

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή της φωτογραφία, όπου πόζαρε με λεοπάρ μπικίνι ξαπλωμένη στην ακροθαλασσιά, με κοχύλια στα μαλλιά της.

Εβελίνα Νικόλιζα μαγιό

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν τις διακοπές

Είσαι για μία ακόμη χρονιά στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Κάθε χρόνο και καλύτερα;

Ακριβώς αυτό. Κάθε χρόνο και καλύτερα. Είμαστε οικογένεια πια σε αυτή την εκπομπή, κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα θέματα, όπως όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά, όταν είσαι δίπλα σε μια τόσο έμπειρη και χαρισματική παρουσιάστρια, νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά.

 Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκαλύπτει για την φετινή σεζόν του Καλύτερα δεν Γίνεται

Γιατί οι τηλεθεατές έχουν ξεχωρίσει αυτή την παρέα;

Πέρα από τη σκαλέτα που επιμελείται ο αρχισυντάκτης μας Βασίλης Δρυμούσης με απίστευτη μαεστρία, νομίζω ότι παίζει ρόλο η χημεία. Με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τη Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη Πανόπουλο, τη Ναταλία Γερμανού είμαστε μια παρέα που δεν παίρνει ο καθένας τον δρόμο του μετά τους τίτλους τέλους της εκπομπής. Είμαστε φίλοι, μιλάμε όλη την εβδομάδα και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Νομίζω ότι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει.