"Δαμάζει" τα κύματα η Εβελίνα Νικόλιζα - Πιο ανέμελη από ποτέ στο Μπαλί η παρουσιάστρια

Το απολαμβάνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Εβελίνα Νικόλιζα βρίσκεται σε εξωτικά μέρη αυτές τις ημέρες, καθώς ταξίδεψε μέχρι το Μπαλί και "αναστάτωσε" όλη την παραλία με την παρουσία της. Καθημερινά μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της εκεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και την Παρασκευή 19/8 δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα αστείο βίντεό της από εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια απολάμβανε το μπάνιο της στην θάλασσα, όμως τα κύματα ήταν αρκετά δυνατά. Κάποιος άλλος θα έλεγε πως αυτό δεν είναι ικανοποιητικό και θα ήταν δυσαρεστημένος, όμως εκείνη το διασκέδαζε και μάλιστα ανέφερε πως έτσι χαλαρώνει.

Ο εναλλακτικός τρόπος χαλάρωσης της Εβελίνας Νικόλιζα στην παραλία

«Μου αρέσει να είμαι στην παραλία. Ηρεμώ και χαλαρώνω», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Δεν νιώθω άνετα να λέω...»

Το πρωί της Τρίτης 17/5, η κάμερα του Πρωινού του Αντ1, συνάντησε την αγαπητή Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από την ίδια μάλιστα στο προσωπικό λογαριασμό της στο Youtube. Η όμορφη παρουσιάστρια συνήθως δεν μιλάει για τα προσωπικά της ωστόσο έδωσε κάοιιες απαντήσεις σε όσα την ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια είπε πως δεν νιώθει άνετα να συζητάει για τα προσωπικά της στην τηλεόραση, όχι για κάποιο ΄άλλο λόγο αλλά επειδή όπως είπε κάποιος μπορεί να τρώει και εκείνη την ώρα να "πετάγεται" εκείνη και να λέει το χωρισμό της, ενώ το Youtube είναι σαν μια κοινότητα όπου νιώθει πιο άνετα. Όσο για την ψυχολογία της δήλωσε πως είναι μια χαρά και είναι κάτι που όλοι περνάνε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Η Εβελίνα Νικόλιζα μιλά πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό της