''Αναστάτωσε'' όλο το Μπαλί - Με λεοπάρ μαγιό ξαπλωμένη στην άμμο η Εβελίνα Νικόλιζα

Στα καλύτερά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Αναστάτωσε'' όλο το Μπαλί - Με λεοπάρ μαγιό ξαπλωμένη στην άμμο η Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα μετά από μια αρκετά δύσκολη χρονιά, που είχε είναι σε φάση διακο9πών και μέσα από το9ν λογαριασμό της στο instagram τη βλέπουμε να περνάει μοναδικές στιγμές στο Μπαλί μαζί με τις φίλε της.

Η ίδια θα πρέπει να πούμε, πως δείχνει εμφανώς ανανεωμένη και μάλιστα πολύ κουλ με ο,τι και αν επιλέξει να φορέσει. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της από τις διακοπές την είδαμε να επιλέγει ένα λεοπάρ, animal print μαγιό, το οποίο πήγαινε άψογα με τα μαλλιά της, τα οποία έχουν ανοίξει σε χρώμα από τα μπάνια.

Οι αναρτήσεις της Εβελίνας Νικόλιζα από τις διακοπές της στο Μπαλί

«Ξέρετε ότι αν δε βρω τρόπο να ζήσω εδώ για πάντα θα φαρμακωθώ ε;».

Εβελίνα Νικόλιζα - Μπαλί

Η Εβελίνα Νικόλιζα μιλά πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό της

Το πρωί της Τρίτης 17/5, η κάμερα του Πρωινού του Αντ1, συνάντησε την αγαπητή Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από την ίδια μάλιστα στο προσωπικό λογαριασμό της στο Youtube. Η όμορφη παρουσιάστρια συνήθως δεν μιλάει για τα προσωπικά της ωστόσο έδωσε κάποιες απαντήσεις σε όσα την ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια είπε πως δεν νιώθει άνετα να συζητάει για τα προσωπικά της στην τηλεόραση, όχι για κάποιο ΄άλλο λόγο αλλά επειδή όπως είπε κάποιος μπορεί να τρώει και εκείνη την ώρα να "πετάγεται" εκείνη και να λέει το χωρισμό της, ενώ το Youtube είναι σαν μια κοινότητα όπου νιώθει πιο άνετα. Όσο για την ψυχολογία της δήλωσε πως είναι μια χαρά και είναι κάτι που όλοι περνάνε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Η Εβελίνα Νικόλιζα μιλά πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό της