Δεν μας έχει συνηθίσει έτσι - Η Νικόλιζα ποζάρει με see through λευκό φόρεμα και μαύρο εσώρουχο αφήνοντας μας άλαλους

Η εκρηκτική της ανάρτηση στο Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν μας έχει συνηθίσει έτσι - Η Νικόλιζα ποζάρει με see through λευκό φόρεμα και μαύρο εσώρουχο αφήνοντας μας άλαλους

Ποτέ της δεν έχει προκαλέσει ούτε έχει απασχολήσει με κάτι παραπάνω εκτός από την δουλειά της, είναι ιδιαίτερα αγαπητή από όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως είναι ένα από τα πιο θετικά άτομα που η αύρα τους μπορεί να σου μεταδοθεί ακόμη και μέσα από το γυαλί!

Ο λόγος για την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία κάνει ένα διάλειμμα λίγο πριν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν για το Καλύτερα δεν γίνεται, για το οποία είχε μιλήσει και πρόσφατα, και απολαμβάνει τις διακοπές της στο εξωτερικό χαρίζοντας μας ωραία και ανέμελα στιγμιότυπα!

Η φωτογραφία της Εβελίνας Νικόλιζα που έριξε το Instagram!

Όπως αναφέραμε ποτέ δεν προκαλεί, ωστόσο με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άθελά της έκανε μεγάλο πανικό, μιας και τα σχόλια ήταν πολλά και η εικόνα της πιο εκθαμβωτική από ποτέ, μέσα στο λευκό see through φόρεμά της το οποίο την κολακεύει ιδιαίτερα και αυτό το μαρτυρά και η εικόνα από μόνη της!

 Η Νικόλιζα ποζάρει με see throuh λευκό φόρεμα και μάυρο εσώρουχο αφήνοντας μας άλαλους

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το χωρισμό της

Το πρωί της Τρίτης 17/5, η κάμερα του Πρωινού του Αντ1, συνάντησε την αγαπητή Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από την ίδια μάλιστα στο προσωπικό λογαριασμό της στο Youtube. Η όμορφη παρουσιάστρια συνήθως δεν μιλάει για τα προσωπικά της ωστόσο έδωσε κάοιιες απαντήσεις σε όσα την ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια είπε πως δεν νιώθει άνετα να συζητάει για τα προσωπικά της στην τηλεόραση, όχι για κάποιο ΄άλλο λόγο αλλά επειδή όπως είπε κάποιος μπορεί να τρώει και εκείνη την ώρα να "πετάγεται" ερκείνη και να λέει το χωρισμό της, ενώ το Youtube είναι σαν μια κοινότητα όπου νιώθει πιο άνετα. Όσο για την ψυχολογία της δήλωσε πως είναι μια χαρά και είναι κάτι που όλοι περνάνε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Η Εβελίνα Νικόλιζα μιλά πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό της