«Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα...» - Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκαλύπτει για την φετινή σεζόν του Καλύτερα δεν Γίνεται

«Νομίζω παίζει ρόλο η χημεία...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα...» - Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκαλύπτει για την φετινή σεζόν του Καλύτερα δεν Γίνεται

Αυτή τη χρονιά, η Εβελίνα Νικόλιζα πέρασε αρκετά δύσκολα, αν αναλογιστεί κανείς πως χώρισε μετά από πολλά χρόνια σχέσης, αλλά και την καλύτερή της επαγγελματικά μετά την επιτυχία του Καλύτερα δεν Γίνεται για ακόμη μία σεζόν, αλλά και την συνεργασία με τον Γιώργο Τσαλίκη σε ένα εντελώς νέο κόνσεπτ για εκείνη, το οποίο απόλαυσε ιδιαίτερα πολύ.

Για όλα αυτά, μίλησε στην εφημερίδα Real, και περιέγραψε τη συνταγή της επιτυχημένης παρέας που απολαύσαμε τα Σαββατοκύριακα μας.

Όσα ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα για το Καλύτερα δεν γίνεται

Είσαι για μία ακόμη χρονιά στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Κάθε χρόνο και καλύτερα;

Ακριβώς αυτό. Κάθε χρόνο και καλύτερα. Είμαστε οικογένεια πια σε αυτή την εκπομπή, κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα θέματα, όπως όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά, όταν είσαι δίπλα σε μια τόσο έμπειρη και χαρισματική παρουσιάστρια, νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά.

 Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκαλύπτει για την φετινή σεζόν του Καλύτερα δεν Γίνεται

Γιατί οι τηλεθεατές έχουν ξεχωρίσει αυτή την παρέα;

Πέρα από τη σκαλέτα που επιμελείται ο αρχισυντάκτης μας Βασίλης Δρυμούσης με απίστευτη μαεστρία, νομίζω ότι παίζει ρόλο η χημεία. Με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τη Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη Πανόπουλο, τη Ναταλία Γερμανού είμαστε μια παρέα που δεν παίρνει ο καθένας τον δρόμο του μετά τους τίτλους τέλους της εκπομπής. Είμαστε φίλοι, μιλάμε όλη την εβδομάδα και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Νομίζω ότι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει.

Η άγνωστη περιπέτεια που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) λίγο μετά το τέλος του J2US που συμμετείχε φέτος, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων την περιπέτεια που είχε σε μικρή ηλικία.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στη σχέση της με τους γονείς της αλλά και στη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού.

«Η Ναταλία δεν σε αφήνει να νιώθεις εκτεθειμένος στον αέρα. Δεν μπορεί να είμαι και εγώ και η μαμά μου στην τηλεόραση και ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Νομίζω ότι με το MasterChef θα λυθεί αυτό το θέμα.

Ο μπαμπάς μου είναι γυναικολόγος αλλά δεν πηγαίνω σε εκείνον. Δεν θα το έκανα ποτέ. Μου φαίνεται περίεργο. Ήμουν μικρή στην Επίδαυρο και έπαιζα με τα παιχνίδια μου στη θάλασσα. Η μαμά μου έκανε ηλιοθεραπεία. Ήμουν 2 χρονών. Κάποια στιγμή έρχεται ο αδελφός μου και με βλέπει κάτω από το νερό και το καπελάκι μου επέπλεε από πάνω. Είχα πέσει μέσα στο νερό. Ο αδελφός μου άρχισε να φωνάζει, με έσυρε έξω και μου έσωσε τη ζωή», εξομολογήθηκε η Εβελίνα.