Εκείνη είναι 30 ετών ενώ εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 30 ετών ενώ εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό από τώρα πρόκειται να κρατήσουν στα χέρια τους για πρώτη φορά το παιδί τους (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Όπως είναι λογικό τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος την περιμένουν πως και πως να έρθει στον κόσμο το παιδί τους. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Ωστόσο, κάτι που λίγοι έχουν προσέξει είναι η διαφορά ηλικίας τους. Συγκεκριμένα, είναι τόσο ταιριαστοί που είναι κάτι εντελώς απαρατήρητο. Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι 30 ετών και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος είναι 47 ετών.

"Λύγισε" η πρώην παίκτρια του My Style Rocks με τον υπέρηχο του μωρού της - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Η Ιωάννα Σιαμπάνη καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της για να αντικρίζει και η ίδια και να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει φουσκώσει, καθώς το μωράκι της μεγαλώνει μέσα σε αυτή. Πέρα, όμως, από τις φωτογραφίες, ο καλύτερος τρόπος για να δει το παιδί της είναι ο υπέρηχος που κάνει μία γυναίκα στον γυναικολόγο της.

Αυτό έκανε, λοιπόν, η επιχειρηματίας, μαζί με τον έλεγχο που οφείλει να πραγματοποιεί για να τσεκάρει πως όλα είναι καλά και η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα, όμως θέλησε να μοιραστεί την χαρά και τον ενθουσιασμό που την οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση και με τους διαδικτυακούς της φίλους, κοινοποιώντας το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 4/8.

«Εγώ σήμερα που είδα το μωράκι στον υπέρηχο», έγραψε χαρακτηριστικά.