Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη - Η φωτογραφία από τον γάμο της κουμπάρας της

Η ανάρτηση όλο νόημα στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη - Η φωτογραφία από τον γάμο της κουμπάρας της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Καινούργιου καθώς έγινε κουμπάρα στον γάμο της φίλης της Μάϊρα Γρυπαίου με τον Κώστα Τζιώτη. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής (21/8) η ίδια έκανε μια νέα ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όπου αποκάλυψε πως στενή συνεργάτιδά της περιμένει το παιδάκι της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πόζαραν μαζί ενώ η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να της χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου - Η ανάρτηση στο instagram

Αυτοσαρκάζεται μέσα από ένα απίθανο στιγμιότυπο της - Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της λίγο πριν επιστέψει στην καθημερινότητά της και την εκπομπή της Super Κατερίνα (δείτε εδώ την απόφαση του σταθμού για την εκπομπή) και πολλές φορές συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη παιδική της ηλικία, όπου αυτοσαρκάζεται και διασκεδάζει (δείτε επίσης την φωτογραφία που κρατά μετά το χωρισμό της).

Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν 19/8, έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και αποφάσισε να μοιραστεί μία φωτογραφία της από όταν ήταν μικρή.

Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου

Η ίδια λοιπόν, θέλησε να αυτοσαρκαστεί δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου τη βλέπουμε ανέμελη στην παραλία, με κοντά βρεγμένα μαλλιά, κάτι που δεν κάνει τώρα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τότε που έβρεχα τα μαλλιά» τρολάροντας τον εαυτό της.

 Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram