Με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η Μαίρη Συνατσάκη με λευκό αντρικό μπλουζάκι στην Κρήτη

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η Μαίρη Συνατσάκη με λευκό αντρικό μπλουζάκι στην Κρήτη

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις διακοπές της και ήδη στρώθηκε στη δουλειά. Παρόλα αυτά, αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησε, καθώς το γεγονός πως είναι έγκυος την έκανε να δει και να βιώσει με εντελώς διαφορετικό τρόπο αυτή την εμπειρία. Έτσι, την Κυριακή 21/8 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα φωτογραφία της με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ξεκαθαρίζοντας και σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται.

Η επιχειρηματίας ποζάρει φορώντας ένα μακρύ λευκό μπλουζάκι που αναδεικνύει το φούσκωμα, μπροστά από μία κούνια, γράφοντας: "Μεγαλώνοντας για 23 εβδομάδες", που σημαίνει πως διανύει τον 6ο μήνα. Φαίνεται πως το απολαμβάνει στο έπακρο και όλη αυτή η κατάσταση την ηρεμεί.

Η Μαίρη Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μαίρη Συνατσάκη

Έτσι διαχειρίζεται τα οικογενειακά βάρη ο Ίαν Στρατής

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πρώτης οι δυο τους έζησαν μερικές ανέμελες στιγμές στα νότια της Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Μπορεί ο τραγουδιστής να μη δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή τους, με την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για το μωρό τους να έγινε αρκετές μέρες αργότερα, ωστόσο η επιχειρηματίας έχει αποφασίσει πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται.

Έτσι, το Σάββατο 20/8 ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεό τους, από τις διακοπές τους, όπου ο σύντροφός της την έσπρωχνε για να μπορεί να ανεβαίνει την ανηφόρα προς το ξενοδοχείο τους κάθε φορά μετά το πρωινό τους. Της φαινόταν ιδιαίτερα αστείο και θέλησε να μοιράσει λίγες στιγμές γέλιου και στο κοινό της.

«Ξεκάθαρα το πιο έξαλλο πράγμα που έκανα στις διακοπές ήταν που ανέβαινα στη λαλάκα την ανηφόρα για το δωμάτιο μετά το πρωινό. Extreme sports forever! • τι α κανς; Θα σπρώξεις. O Έτσι handling οικογενειακά βάρη like a pro», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής