Ξαπλωμένη στα χορτάρια με πολύχρωμο μπικίνι - Το πραγματικό σώμα της Μιμής Ντενίση στα 69 της

Ποζάρει δίπλα στον σκύλο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαπλωμένη στα χορτάρια με πολύχρωμο μπικίνι - Το πραγματικό σώμα της Μιμής Ντενίση στα 69 της

Η Μιμή Ντενίση το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο ησυχαστήριό της και απολαμβάνει την ηρεμία της, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τον θόρυβο της πόλης. Είναι πλέον 69 ετών και από την εμφάνισή της κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Διατηρεί το σώμα της σε άψογη κατάσταση και αυτό είναι ολοφάνερο από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόζαρε ξαπλωμένη στο χορτάρι, φορώντας ένα πολύχρωμο πουκάμισο και από μέσα ένα πολύχρωμο μαγιό στο πάνω μέρος και ένα λευκό μπικίνι από κάτω. Δίπλα της βρισκόταν και ο σκύλος της, τον οποίο, όπως αποκάλυψε, τον βρήκε στο δρόμο και τον έσωσε.

Η Μιμή Ντενίση με πολύχρωμο μπικίνι στα 69 της

«Photo shooting. Με τον Ορφέα!! Ορφέας Ήρα Joy!! Τον Ορφέα τον πήραμε μωρό από τον δρόμο κ είναι γλύκας!!! Η Ήρα το jack russel είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης κ η Joy ο καλύτερος χαρακτήρας!!! Όποτε φωτογραφίζομαι εναλλάξ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Μιμή Ντενίση

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα»

Η Μιμή Ντενίση, την οποία "έκραξε" ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο διάστημα πριν, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γενέθλιά της που πλησιάζουν.

Η χαρά που αισθάνεται κανείς σε αυτή τη γιορτή θα είναι λίγο διαφορετική για την ηθοποιό, καθώς η μητέρα της πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και αυτό της έχει στοιχίσει. Μάλιστα, μαζί της δεν θα βρίσκεται κανείς από τα πιο κοντινά της πρόσωπα, διότι θα χρειαστεί να λείψει στο Παρίσι εκείνες τις μέρες.

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι ούτε η κόρη μου μαζί μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι εκείνες τις μέρες στο Παρίσι και δεν θα είναι κανείς μαζί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τα πιο συγκινητικά γενέθλια -που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία της μαμάς μου πριν από δύο χρόνια. Κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολύ ένταση. Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχεις τύψεις όταν φύγει η μητέρα σου, πρέπει να το δεχτείς.

Ξέρεις πόσο πιο ωραία αισθάνομαι -που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της, γιατί ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα- όμως αισθάνομαι καλά ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις».

Και κατέληξε: «Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε».