Την σέρνει από τη μύτη - "Λιώνει" για την ανιψιά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Την κάνει ό,τι θέλει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την σέρνει από τη μύτη -

Μπορεί οι δύο γιοι της να έχουν μεγαλώσει πολύ, όμως, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκει παρηγοριά στην κόρη της αδερφής της, τη μικρή της ανιψιά, με την οποία περνάει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί για να χορτάσει αυτή τη φάση που βρίσκεται τώρα, κατά την οποία εξερευνά τα πάντα και αρχίζει να κάνει συνεχώς καινούρια πράγματα.

Το Σάββατο 20/8 δημοσίευσε μάλιστα και μία νέα φωτογραφία της, κατά την οποία απαθανάτισε τη στιγμή που το κοριτσάκι της έδωσε εντολή να μπει στο πάρκο της και εκείνη αμέσως υπάκουσε και ανέβηκε. Έτσι, έκανε ολοφάνερη την αδυναμία που της έχει, αφού ό,τι και να της πει το δέχεται.

Η ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την ανιψιά της

«-Θεία Ντο, μέσα.
-Αμέσως», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η χαρά της ηθοποιού για την μικρή της κόρη της αδερφής της δε κρύβεται με τίποτα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz, που διατηρούν έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Συχνά, λοιπόν, δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μαζί με τους δύο γιους της, αν και αυτό το διάστημα έχει ξετρελαθεί με την ανιψιά της και δεν το κρύβει.

Ο ενθουσιασμός της για το μικρό κορίτσι που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ξεκάθαρος σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει. Μαζί της παίζουν και τα παιδιά της και το γεγονός πως μπορεί να χαρεί λίγες στιγμές με την οικογένειά της μακριά από το φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα είναι ανεκτίμητο.

Το γεγονός ότι μένει με την αδελφή της στην ίδια πολυκατοικία της δίνει τη δυνατότητα να βλέπει τη μικρούλα σχεδόν καθημερινά και να περνά χρόνο μαζί της. Μία ακόμα τρυφερή ανάρτηση με την ανιψιά της έκανε και την Πέμπτη 15/7.

Η μικρή Κατερίνα, είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή της διάθεσης της θείας της, όπως δηλώνει και η ηθοποιός στην ανάρτησή της. Είναι τόσο όμορφο θέαμα θεία και ανιψιά να χαμογελούν διάπλατα η μία στην άλλη και να κοιτιούνται μέσα στα μάτια -από τα πιο αυθεντικά πράγματα του κόσμου. Σίγουρα προμηνύεται μία πολύ ιδιαίτερη και αγαπημένη σχέση μεταξύ τους όσο θα μεγαλώνει η μικρή.

 Ντορέττα Παπαδημητρίου με την μικρή της ανιψιά