Big Brother: Με πλεκτό φόρεμα που κάλυπτε τα απαραίτητα - Η Ραμόνα Μοροσάνου "έριξε" το Instagram

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Με πλεκτό φόρεμα που κάλυπτε τα απαραίτητα - Η Ραμόνα Μοροσάνου

Η Ραμόνα Μοροσάνου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, ωστόσο έκτοτε απασχολεί την επικαιρότητα ανά διαστήματα με τις αναρτήσεις της στα social media. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η θερμοκρασία είναι στα ύψη, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram φορώντας το μαγιό της, προκαλούν "πανικό".

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε άλλη μία τις προάλλες, ποζάροντας μπροστά από μία απίστευτη θέα, φορώντας το μπικίνι της και από πάνω ένα πλεκτό φόρεμα που κάλυπτε τόσα όσα για να "ανάψει φωτιές" στα σχόλια.

Η Ραμόνα Μοροσάνου με πλεκτό φόρεμα και μπικίνι

Ραμόνα Μοροσάνου

Ραμόνα Μοροσάνου - μπικίνι

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της πρώην παίκτριας του Big Brother

Στο πλευρό των εθελοντών βρέθηκε η Ραμόνα Μοροσάνου, με σκοπό να σώσουν 200 σκυλιά που χρειάζονταν άμεσα μεταφορά καθώς κινδύνευαν από τις φλόγες που είχαν περικυκλώσει αρκετές περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής τον περασμένο χρόνο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια ήθελε να δωρίσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κάποιες ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρειάζεται πλέον, καθώς μετακόμιζε

«Μάθαμε πως υπήρχαν 200 σκυλιά που χρειάζονταν βοήθεια, γιατί πλησίαζε φωτιά. Τα μεσάνυχτα μαζευτήκαμε τέσσερα αμάξια και άμεσα πήγαμε προς τα εκεί. ∆εν ξέραμε τι μας περιμένει, η φωτιά ήταν πάνω στον δρόμο. Μας σταμάτησε η Αστυνομία στα διόδια, τους είπαμε πως πάμε να σώσουμε ζώα, περάσαμε και φτάσαμε στα σκυλιά. Η φωτιά ήταν δίπλα στην Εθνική. Πλησιάσαμε πάρα πολύ. Είχαμε σοκαριστεί, γιατί εκεί που δεν υπήρχε φωτιά ξαφνικά γινόταν έκρηξη και άναβε φωτιά», δηλώνει στο «S».

«Γυρίσαμε στις 5 το πρωί - δεν μπορούσες να αναπνεύσεις από τους καπνούς. Ευτυχώς, τα ζωάκια είναι καλά. ∆ώσαμε μάχη για να τα σώσουμε. Το πρώτο βράδυ βρήκαμε μέσω των social media εθελοντές να φιλοξενήσουν τα ζώα. Βρήκαμε μια κοπέλα και την πήραμε τηλέφωνο, γιατί είχε ένα υπόγειο και φιλοξένησε αρκετά. Τη δεύτερη μέρα πήγαμε πάλι στη Βαρυμπόμπη και ξανά όλα ήταν μπλοκαρισμένα, αλλά μεταφέραμε τροφές, πήραμε μερικά ζώα και μετά τα πήγαμε στο λατομείο Γαλατσίου. Ήταν πολύ ευχάριστο, γιατί πολλοί άνθρωποι βοήθησαν»

«Ήμουν πολύ κουρασμένη, γιατί και από τον καπνό δεν μπορείς να αναπνεύσεις... Είμαι τόσο φορτισμένη που μου έρχεται να κλάψω με ό,τι συμβαίνει... Εγώ πάνω από όλα βάζω τον άνθρωπο. Βλέπεις ότι κάποιοι έβγαλαν από την τσέπη τους για νερά, φαγητά, και μπράβο τους. Είναι σπίτι μου η Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι, φύση και ζώα - αυτό είναι το σπίτι μας. Τώρα εγώ μετακομίζω και μπορώ να δώσω οικιακές συσκευές σε όσους έχουν ανάγκη. Σκεφτόμουν να τα πουλήσω, όμως θα τα δώσω σε μια οικογένεια που τα έχει ανάγκη. Προσπαθούμε επίσης να ανοίξει ένας μεγάλος χώρος στα νότια προάστια, για να συγκεντρώσουμε όλα αυτά που υπάρχουν και να βοηθήσουμε και με τους εθελοντές να τα πάμε στα σπίτια που έχουν ανάγκη», καταλήγει.