Με λεοπάρ μπικίνι στα βράχια - ''Άναψε'' τα αίματα η Ραμόνα Μοροσάνου με την πόζα της στη θάλασσα

Τη θυμόμαστε από το Big Brother

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με λεοπάρ μπικίνι στα βράχια - ''Άναψε'' τα αίματα η Ραμόνα Μοροσάνου με την πόζα της στη θάλασσα

H Ραμόνα Μοροσάνου είναι ένα από τα κορίτσια, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Big Brother καταφέρνοντας να εκπλήξει το κοινό τόσο με τον χαρακτήρα της αλλά και μέσω της εξωτερικής της εμφάνισης.

Μετά τη μεγάλη μάχη, που έδωσε με τις φωτιές, αυτές τις ημέρες είναι σε φάση διακοπών και μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την είδαμε να ποζάρει σε βράχια, παραλίας της Πάρου, όπου και βρίσκεται, με το μαγιό της σε animal print σχέδιο.

Να τονίσουμε εδώ, πως οι αναλογίες της είναι πάρα πολύ καλές, όπως τη θυμόμαστε και στο παιχνίδι. Εκείνη ωστόσο με μια λεζάντα δε δίστασε να τρολάρει τον εαυτό της, λέγοντας πως αν έτρωγε στη συνέχεια το αποτέλεσμα της φωτογραφίας δε θα ήταν το ίδιο.

Η Ραμόνα Μοροσάνου ποζάρει με το μαγιό της

«Ας ποζάρω τώρα.. πριν φάω ότι υπάρχει…».

Ραμόνα - Μαγιό

Όσα δεν ξέρουμε για τη ζωή της

Η Ραμόνα Μοροσάνου συμμετείχε και αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother. Με αφορμή το τέλος της από το παιχνίδι, δείτε την καταγωγή, την ηλικία της και γενικά όσα δεν ήξερε για την μελαχρινή που αναστάτωσε το σπίτι.

Η 37χρονη με καταγωγή από τη Ρουμανία, έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Σε νεαρή ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και είχε βρεθεί στους 10 καλύτερους παίκτες της χώρας της.

Η Ραμόνα όπως έχουμε δει έχει πάρα πολλά τατουάζ στο κορμί της, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει τα έκανε για να καλύψει τα σημάδια που έχει μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, πριν από 7 χρόνια, με το αυτοκίνητο της.

Πλέον ωστόσο, την 37χρονη θα απολαμβάνουμε μόνο στο Instagram, αφού αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother με ένα τρόπο, που θα θυμόμαστε.

Big Brother Ραμόνα καταγωγή ηλικία