Στιγμές συγκίνησης για τον Λευτέρη Πετρούνια - Οι κόρες του φορούσαν το μετάλλιο στον λαιμό τους

Η πρώτες φωτογραφίες μετά την κατάκτηση του "χρυσού"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές συγκίνησης για τον Λευτέρη Πετρούνια - Οι κόρες του φορούσαν το μετάλλιο στον λαιμό τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε για άλλη μία φορά να φτάσει ψηλά και με την νίκη του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να κάνει περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα. Κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο με 15.133 βαθμούς και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος.

Η οικογένειά του, η Βασιλική Μιλλούση δηλαδή και οι κόρες τους, είχαν ταξιδέψει ήδη από την προηγούμενη ημέρα για να σταθούν στο πλευρό του πατέρα τους και να τον εμψυχώσουν, επομένως, όταν εκείνος κατέβηκε από τη "σκηνή", έτρεξαν στην αγκαλιά του για να τον συγχαρούν.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και ο ίδιος έδωσε στα κορίτσια του να φορέσουν το βραβείο του στον λαιμό τους. Παρόλο που δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβολίζει, τα χαμόγελά τους αρκούν για να ολοκληρώσουν τον πρωταθλητή.

Η πρώτη ανάρτηση του Πετρούνια με την οικογένειά του μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Τη στιγμή αυτή τη δημοσίευσε η σύζυγός του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή 21/8 και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ασταμάτητος», ενώ και τα δικά της μάτια "έλαμπαν" κοιτώντας τον καλό της.

Λευτέρης Πετρούνιας -παιδί

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση

Η απονομή του βραβείου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τους κρίκους

Κατά την απονομή του βραβείου, ο Ολυμπιονίκης δάκρυζε την ώρα που ακουγόταν ο Εθνικός Ύμνος της χώρας, ενώ δίπλα του στεκόντουσαν και οι άλλοι δύο αθλητές. Ειδικότερα, Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Αντέμ Ασίλ από την Τουρκία με 15.033 βαθμούς και το χάλκινο ο Κόρντεϊ Τάλοχ από τη Μεγάλη Βρετανία με 14.866.