Ασυγκράτητοι η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Είναι τρελά ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ασυγκράτητοι η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μπορεί οι δυο τους στην αρχή να είχαν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή ωστόσο πλέον δεν διστάζουν να κάνουν αναρτήσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Να τονίσουμε πως και ιο δυο είναι ιδιαίτερα ενεργολι στα social media μιας και απολαμβάνουν ιδιαίτερα να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Αυτή τη φορά, η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πόζαραν στο φακό ενώ η ίδια του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο. Να τονίσουμε πως αυτή τη περίοδο βρίσκονται στην Άνδρο όπου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές (δείτε τους εδώ να "ξεσαλώνουν" μέχρι τα ξημερώματα).

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο

 Γαία Μερκούρη - Άγγελος Λάτσιος στην Άνδρο

Τρελά ερωτευμένος ο Άγγελος Λάτσιος - Θαυμάζει την Γαία Μερκούρη με μια τρυφερή ανάρτηση

Τον τελευταίο καιρό ο Άγγελος Λάτσιος είχε αποφασίσει να απέχει για λίγο από τα social media καθώς είχε μέρες που δεν είχε δημοσιεύσει κάποια νέα ανάρτησή του στα social media. Ωστόσο φαίνεται πως επανήλθε για τα καλά μιας και οι νέες αναρτήσεις του τα λένε όλα.

Συγκεκριμένα, τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του, Γαία είναι τρελά ερωτευμένη και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχαν βγει οι φήμες που τον ήθελαν να γίνεται πρώτη φορά πατέρας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι δυο τους λοιπόν αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Φυσικά, το ζευγάρι πηγαινοέρχεται από την Άνδρο στην Αθήνα καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στην ανάρτηση που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος, απαθανάτισε τόσο τον ίδιο όσο και την κοπέλα του σε βόλτα τους με θέα την Ακρόπολη.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου και η Γαία Μερκούρη