«Γίναμε ένα...» ''Σούσουρο'' με τη νέα και μακροσκελή ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Τα είπε όλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γίναμε ένα...» ''Σούσουρο'' με τη νέα και μακροσκελή ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση είχε την τύχη να περάσει έναν ολόκληρο μήνα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Γαύδο μαζί με την κόρη της Κοραλία, με την οποία ζει μοναδικές στιγμές, αντιμετωπίζοντας τη μικρή σαν είναι πια μεγάλο κορίτσι.

Η ηθοποιός επιστρέφοντας στην Αθήνα νιώθει ευγνώμων για το ταξίδι τους αυτό και έτσι θέλησε να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, με την οποία περιέγραφε ουσιαστικά τα συναισθήματά της. Δεν είναι μόνο οι στιγμές, που μοιράστηκε με το παιδί της αλλά και το γεγονός, πως μαγεύτηκε από όλες τις ομορφιές του τόπου, που την έκαναν να τις αποτυπώσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο αποχαιρετισμός της Κλέλια Ρένεση προς την Κρήτη

«Ένα μήνα στη γύρα με τη μικρή. Ένα μήνα το σπίτι μας η γη και τα δέντρα και άνθρωποι που συναντήσαμε και μας άνοιξαν την καρδιά και το σπίτι τους. Στα ευλογημένα χώματα της Κρήτης και της Γαύδου γίναμε ένα με τον τόπο, τον μοιραστήκαμε, τον γιορτάσαμε, τον πονέσαμε.

Οι βαλίτσες άδειασαν και τα ρούχα πλύθηκαν και τα μάτια είναι ακόμα χορτάτα απ’ τις ομορφιές της γης και των ανθρώπων. Μία μία οι εικόνες και τα απέραντα ευχαριστώ. Στον κέδρο που μας φιλοξένησε, στις παραλίες που πλαγιάσαμε, στη θάλασσα που μας αγκάλιασε, στα λιμάνια που πατήσαμε, στους καπετάνιους που συναντήσαμε, στα κύματα που μετρήσαμε, στα κοχύλια που μαζέψαμε, στο αεράκι που μας χάιδεψε, στη φροντίδα και την παρέα των ανθρώπων μας».

Κλέλια Ρένεση - Κρήτη

Οι όμορφες στιγμές που πέρασε η Κλέλια με την κορούλα της στη Γαύδο

H Kλέλια Ρένεση εδώ και τρία χρόνια ζει το θαύμα στο ταξίδι, που ξεκίνησε μαζί με την κόρη της, την Κοραλία. Η ηθοποιός κάνει πάντα στοχευμένες και παράλληλα πολύ τρυφερές αναρτήσεις μαζί της.

Αυτή τη φορά φωτογράφησε την μικρή της από τις διακοπές τους στη Γαύδο, σε ένα μαγικό σημείο γράφοντας κάτω από το στιγμιότυπο μια πολύ συγκινητική λεζάντα. Φαίνεται, πως θέλει να την μεγαλώσει με πολύ συγκεκριμένες αξίες, μα πάνω από όλα να της δείξει τον δρόμο να ζει ανεξάρτητη ακόμα και όταν θα έχει φύγει η μητέρα της από τη ζωή.

«Σε πείσμα των καιρών και των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές από τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας και των αρχαίων δασών .. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα και όταν εγώ θα πετώ ψηλά!

Πέτα Κοραλιω μου ψηλά, πάνω από τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».

Κλέλια Ρένεση - κόρη