"Καλό ταξίδι" - Θλίψη για την Μελίνα Ασλανίδου

Η ανάρτηση για το θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μουσικός Ρόμπερτ Ουίλιαμς .Μεσουρανούσε τις δεκαετίας του 70 και του 80. Τραγούδησε στην Eurovision το 1977 και έφτασε με το τραγούδι "Μάθημα Σολφέζ" στην πέμπτη θέση.

Πολλοί καλλιτέχνες που τον γνώριζαν έσπευσαν να του πουν δημόσια "αντίο", ενώ μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε στο προφίλ της στο Instagram και η κόρη του Ιλένια Ουίλιαμς.

Η ανάρτηση της Ασλανίδου για το θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ανάμεσα τους κα η Μελίνα Ασλανίδου η οποία θέλησε να τον τιμήσει με ένα instastory, γράφοντας "Καλό ταξίδι Ρόμπερτ Ουίλιαμς". Ο ίδιος ήταν πολύ αγαπητός σε όλους, ενώ η φωνή του άφησε τη δική της ιστορία.

Μελίνα Ασλανίδου για Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Τα λόγια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς στην τελευταία του συνέντευξη

Η τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ήταν πριν από περίπου 7 μήνες στην εκπομπή Open Weekend, όπου είχε μιλήσει για μία μεταφυσική του εμπειρία, ενώ λίγο διάστημα αργότερα είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, μιλώντας για την καριέρα του.

«Ναι, έχω ζήσει μία μεταφυσική εμπειρία. Θα ήθελα να είναι ναι σκέτο. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι ίσως πιο light, ότι έχω φτιάξει τραγούδια για ένα δίσκο που έγινε μια συγκεκριμένη εποχή και στην δεύτερη πλευρά του περιγράφεται ότι συνέβη ένα μήνα μετά ή εβδομάδες μετά.

Δεν το θυμάμαι καν αλλά και να το θυμόμουν δεν θα σας το έλεγα διότι προσδιορίζει ορισμένες καταστάσεις και δεν θα ήθελα να υπάρξουν άνθρωποι που θα θυμηθούν πράγματα και θα πληγωθούν. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία τουλάχιστον για εμένα γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.