Ολυμπία Χοψονίδου: Είναι σαν δίδυμες αδερφές με την Βαλέρια - Σούσουρο με το κοινό στιγμιότυπό τους

Ποια είναι μεγαλύτερη όμως;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Είναι σαν δίδυμες αδερφές με την Βαλέρια - Σούσουρο με το κοινό στιγμιότυπό τους

Τόσο η Ολυμπία όσο και η Βαλέρια Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα ενεργές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μιας και τους αρέσει να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Οι δυο αδερφές τα πηγαίνουν πολύ καλά καθώς είναι αχώριστες η μια από την άλλη. Συγκεκριμένα, η Βαλέρια Χοψονίδου θέλησε να δημοσιεύσει ένα κοινό στιγμυότυπο με την αγαπημένη της αδερφή. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω οι δυο μοιάζουν απίστευτα πολύ καθώς εάν κάποιος δεν γνώριζε την πραγματική τους ηλικία θα νόμιζε άνετα πως είναι δίδυμες αδερφές.

Να τονίσουμε πως η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μόλις 39 ετών ενώ από την άλλη, η Βαλέρια Χοψονίδου είναι 34 ετών όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 4 Απριλίου με μια άκρως υπερπαραγωγή τούρτα (δείτε επίσης εδώ την πραγματική καταγωγή τους).

Η ανάρτηση της Βαλέριας Χοψονίδου

Η ανάρτηση της Βαλέριας Χοψονίδου με την Ολυμπία

Πριν από καιρό είχε πέσει θύμα ληστείας η Βαλέρια Χοψονίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/11) η Βαλέρια Χοψονίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε πέσει και εκείνη θύμα ληστείας, με αφορμή τα όλα όσα συνέβησαν (18/11) στη Διονυσία Κουκίου.

«Πριν από τέσσερα χρόνια με είχαν κλέψει στο σπίτι μου και ήμουν σίγουρα πως με παρακολουθούσαν. Ενώ ήμουν στο σπίτι όλη την εβδομάδα εκείνη την περίοδο, έφυγα μόνο μία μέρα για να πάω στην αδελφή μου και όταν γύρισα στο σπίτι, μου το είχαν κάνει καλοκαιρινό. Ήταν σοκαριστικό γιατί εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν, αν ήμουν μέσα στο σπίτι; Από τότε δεν έχω συνέλθει.

Δεν είδε κανένας τίποτα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα. Μου πήραν ό,τι είχα στο σπίτι, τσάντες, λάπτοπ, καλλυντικά. Όταν είχαν έρθει στο σπίτι από την αστυνομία, μου είπαν ότι δεν αξίζει να το ψάξουμε, είναι δύσκολο να τους βρούμε. Εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει και φοβάμαι. Έφαγαν κιόλας στο σπίτι. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα».