Είναι γεννημένη σαν να είναι Μυκονιάτισσα - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της γυναίκας του Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου

Αλλού γεννήθηκε, αλλού μεγάλωσε και αλλού ζει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι γεννημένη σαν να είναι Μυκονιάτισσα - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της γυναίκας του Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει δώσει μεγάλη προτεραιότητα στη ζωή του σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, αφού ο γάμος με την Ολυμπία Χοψονίδου ήταν ό,τι έψαχνε στη ζωή, αφού την εμπιστεύτηκε και μαζί έχουν σήμερα μια αγαπημένη και πολυμελή οικογένεια, τους οποίους καλά καλά δεν χωράει ο καναπές του σπιτιού τους.

Τις περισσότερες ημέρες του χρόνου τις περνάνε στη βάση τους, στην Αθήνα με τη Μύκονο όμως να αποτελεί αγαπημένο προορισμό του ζευγαριού αλλά και της οικογένειας. Κάποιος θα έλεγε, πως το νησί των ανέμων ταιριάζει τόσο πολύ στο μοντέλο, που είναι σαν να κατάγεται από εκεί, αλλά υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από τις ρίζες της.

Η καταγωγή της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η αλήθεια είναι πως γεννήθηκε στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Η γυναίκα που χώρισε ο Σπανούλης για τα μάτια της Χοψονίδου

Ο έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά τον χώρο της showbiz και πολλά ζευγάρια έχουν αποφασίσει να χαράξουν κοινή πορεία (δείτε εδώ ποιοι παντρεύονται φέτος το καλοκαίρι). Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, όπου πλέον έχουν κλείσει 11 χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και 6 παιδιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.