«Παρόλο που είχε γίνει ζωντανός θρύλος...» - Η αθέατη πλευρά του Τόλη Βοσκόπουλου στις πίστες που κυριάρχησε

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει μετά τον θάνατό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παρόλο που είχε γίνει ζωντανός θρύλος...» - Η αθέατη πλευρά του Τόλη Βοσκόπουλου στις πίστες που κυριάρχησε

Ο Τέλης Ζώτος παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, με τον οποίο έπαιξαν μαζί σε δύο ταινίες και η γεύση, που του άφησε είναι μόνο γλυκιά.

Μπορεί να έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από τον θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή, από ότι φαίνεται όμως η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή, όχι μόνο μέσα από τα τραγούδια του αλλά και μέσα από τις όμορφες αναφορές, που κάνουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί του σε όλους τους κλάδους, που διέπρεψε.

Οι δηλώσεις του Τέλη Ζώτου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Κάποτε είχατε πει για τον Βοσκόπουλο πως «όταν σπάσει αυτό το καλούπι, δεν πρόκειται να βγει κάτι αντίστοιχο». Παίξατε σε ταινίες μαζί του. Ήταν όντως σταρ;

Έπαιξα σε δύο ταινίες μαζί του και κάναμε και παρέα. Το πιο υπέροχο παιδί με τα περισσότερα ταλέντα από κάθε άλλον Έλληνα καλλιτέχνη! Ήταν ηθοποιός, ήταν τραγουδιστής, ήταν συνθέτης. Κι όλα τα έκανε τέλεια. Ο Τόλης δεν ήταν απλώς σταρ, ήταν ένα αστέρι που δεν πρόκειται να ξαναβγεί κάτι αντίστοιχο. Σκεφτείτε ότι για μισό αιώνα κυριάρχησε σε όλα όσα καταπιανόταν.

Ήταν τόσο υπέροχο άτομο, που ήταν εύκολα εκμεταλλεύσιμος. Η καρδιά του ήταν μικρού παιδιού! Παρόλο που είχε γίνει ζωντανός θρύλος εδώ και πολλά χρόνια, ποτέ δεν είχε ψηλά τη μύτη. Παρέμεινε ταπεινός μέχρι το θάνατό του!

Τέλης Ζώτος

Όταν έφυγε από τη ζωή πώς νιώσατε;

Έκλαψα γοερά, όπως δεν έχω κάνει για άλλους καλλιτέχνες. Κι έκλαψα όχι γιατί χάσαμε έναν μοναδικό καλλιτέχνη αλλά έναν υπέροχο άνθρωπο.

Τι συμβαίνει με την κληρονομιά του Βοσκόπουλου;

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσε έναν ανεπανάληπτο τραγουδιστή, σύζυγο και πατέρα, με τον ίδιο όμως όταν έφυγε από τη ζωή να αφήνει πίσω του αρκετό προβληματισμό, ως προς τα οικονομικά, για την οικογένειά του, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Άντζελα Γκερέκου.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Βοσκόπουλος είχε χρέη, που ξεπερνούσαν τα... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr