Τρομακτικά ίδια η Κατερίνα Λάσπα με τις δύο κόρες της - Έχουν γίνει μεγάλες κοπέλες πια

Φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρομακτικά ίδια η Κατερίνα Λάσπα με τις δύο κόρες της - Έχουν γίνει μεγάλες κοπέλες πια

Η Κατερίνα Λάσπα, αν και είναι μάνα δύο παιδιών, έχει σώμα 20άρας χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και με γράμμωση. Οι δύο κόρες της είναι οι καρποί του έρωτά της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2006 και παντρεύτηκαν αργότερα στον Άγιο Σώστη της Μυκόνου γιορτάζοντάς το με τους φίλους και τους συγγενείς τους.

Το πρώτο τους κορίτσι ήρθε στον κόσμο το 2010 και της έδωσαν το όνομα Σάρα, ενώ η δεύτερη γεννήθηκε επτά χρόνια αργότερα και ονομάστηκε Άντρια. Αυτό το διάστημα είναι όλοι μαζί στη Σέριφο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με την ίδια να μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Λάσπα αγκαλιά με τις κόρες της στη Σέριφο

Όπως φαίνεται οι μικρές της αδυναμίες έχουν γίνει ολόκληρες κοπέλες πια και ιδιαίτερα η μεγαλύτερη κόρη φαίνεται πως μοιάζει όλο και περισσότερο στην μητέρα της, ενώ και οι δύο έχουν πολλά χαρακτηριστικά της, όπως είναι το χρώμα των μαλλιών της και τα μάτια της.

Κατερίνα Λάσπα

Κατερίνα Λάσπα - κόρη

«Ζεις μέσα μου για πάντα»

Μέσα από τα social media η Κατερίνα Λάσπα είναι αρκετά ενεργή καθώς αρκετά συχνά δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές για τους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε σήμερα να κάνει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από εννέα μήνες. Μάλιστα, η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «9 μήνες χωρίς εσένα. -…μην ξεχνάς πόσο δυνατή σε έκανα. -..δε το ξεχνώ μπαμπά μου. Ζεις μέσα μου για πάντα». Δείτε επίσης εδώ την τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της.

Ανάρτηση Κατερίνας Λάσπα