Πήγαν μέσα στο κατακαλόκαιρο στην Ισλανδία - Ο Τανιμανίδης αποκάλυψε τον λόγο του ταξιδιού που έκανε με τη Μπόμπα

Με σκούφους, ανάμεσα σε καταρράκτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πήγαν μέσα στο κατακαλόκαιρο στην Ισλανδία - Ο Τανιμανίδης αποκάλυψε τον λόγο του ταξιδιού που έκανε με τη Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο ορισμός του traveller, μιας και έτσι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ατέρμονο πάθος του για ταξίδια και εξορμήσεις στην Ελλάδα αλλά κυρίως σε περιζήτητους προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

Αυτή τη φορά μαζί με την καλή του Χριστίνα Μπόμπα, τόλμησαν το απίθανο εν όψει καλοκαιριού, αφού λίγο μετά τον 15αυγουστο έβαλαν τα χειμερινά τους σε μια βαλίτσα και ταξίδεψαν μέχρι την Ισλανδία, δημοσιεύοντας μοναδικές φωτογραφίες από τα τοπία εκεί.

Σε πολλούς ωστόσο έκανε εντύπωση η επιλογή αυτή και έτσι ο παρουσιαστής δημοσίευσε ένα απίθανο βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram εξηγώντας τους λόγους, που οργάνωσαν αυτό το ταξίδι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε το λόγο που ταξίδεψε στην Ισλανδία με τη Μπόμπα

«Καλοκαιρινές διακοπές…με σκούφους και μπουφάν, στην Ισλανδία! Πάντα έψαχνα το διαφορετικό. Κι η Ισλανδία, ειδικά το καλοκαίρι, είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με μοναδικά φυσικά τοπία!».

Μαγικές φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στην Ισλανδία

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι για το κοινό. Πολύ συχνά δοκιμάζουν να κάνουν καινούρια πράγματα για να ανανεώνονται, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς το γεγονός πως η πρώτη πήγε μέχρι και σε αγώνα μπάσκετ με τα παιδιά της, ωστόσο αυτό που κάνουν περισσότερο όταν θέλουν να ξεφύγουν και να χαλαρώσουν είναι τα ταξίδια.

Έτσι, από την Παρασκευή 19/8 βρέθηκαν στην Ισλανδία, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και κλίμα από το καλοκαίρι της Ελλάδας και η σύντροφος του παρουσιαστή το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την πιο τρυφερή ανάρτηση.

«Hello Iceland ????????….Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’ αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα!

Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική ! Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Χριστίνα Μπόμπα