Χωρίς τις δίδυμες αγκαλιά στην παγωμένη Ισλανδία - Φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι της Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Τα χαμόγελά τους τα λένε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς τις δίδυμες αγκαλιά στην παγωμένη Ισλανδία - Φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι της Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης άφησαν το ζεστό κλίμα της Μυκόνου και ταξίδεψαν χωρίς τα παιδάκια τους στη μακρινή Ισλανδία, ώστε να χαλαρώσουν και ανανεώσουν τη σχέση τους (δείτε εδώ πως ανακοίνωσαν την απόδρασή τους). Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες τους από αυτή την εμπειρία τους και έτσι το Instagram τους γέμισε νέες εικόνες.

Οι δυο τους πόζαραν μπροστά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης όπου διαμένουν και τα σχόλιά τους γέμισαν από θετικά μηνύματα για τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Μπόμπα και του Τανιμανίδη στην Ισλανδία

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης - απόδραση

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης - ταξίδι

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης - Ισλανδία

Η Χριστίνα εκλεισε στόματα για όσα λένε για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της

Η Χριστίνα Μπόμπα, το πρωί της Πέμπτης 7/7, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό story με τις δύο κόρες της την ώρα που έτρωγαν φρουτάκια. Αυτό, όμως, ξεσήκωσε το κοινό που την παρακολουθεί, καθώς πολύ θεώρησαν ότι το γεγονός πως αφήνει τα παιδιά της να τρώνε τόστ και μούρα χωρίς να είναι κομμένα σε μικρά κομματάκια ή λιωμένα, δεν είναι πρέπον.

Η ίδια, λοιπόν, αφού διάβασε τις αντιδράσεις, θέλησε να απαντήσει ξανά μέσα από το προφίλ της την ίδια ημέρα, χωρίς εκνευρισμό, και να αναδείξει τον σωστό τρόπο που πρέπει τα παιδιά να τρώνε διάφορα φαγητά ανάλογα με την ηλικία τους. Έτσι, έκλεισε τα στόματα του κόσμου και εξήγησε, μάλιστα, πως δεν είναι ειδικός και ο τρόπος που επιλέγει να κάνει κάποια πράγματα με τις κόρες της δεν σημαίνει πως λειτουργεί για όλους.

Φυσικά, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την Αριάνα και την Φιλίππα και το έχει αποδείξει, αφού πάντα προσπαθεί να τις κάνει να χαμογελούν και να τους προσφέρει όλα τα καλούδια, όσο είναι στο χέρι της.

"Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα και δεν θέλω να δείξω κάτι επικίνδυνο αυτός είναι ο σωστός τρόπος να σερβίρετε τα μούρα", έγραψε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Μπόμπα - παιδιά

Χριστίνα Μπόμπα - κόρεςΧριστίνα Μπόμπα