Με δύο μέτρα πόδια και ριγέ μαγιό μπροστά στην αιώρα - Ακομπλεξάριστη η Αθηναΐς Νέγκα αυτοσαρκάζεται για το κορμί της

«Βγήκα με μακριά...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με δύο μέτρα πόδια και ριγέ μαγιό μπροστά στην αιώρα - Ακομπλεξάριστη η Αθηναΐς Νέγκα αυτοσαρκάζεται για το κορμί της

Τον περασμένο μήνα, η Αθηναΐς Νέγκα αντιμετώπισε μία αρκετά δύσκολη κατάσταση εξαιτίας της πυρκαγιάς στην Πεντέλη, ωστόσο πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της και το καλοκαίρι της ανέμελη. Μάλιστα, συχνά πυκνά δημοσιεύει και μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τελευταία της ανάρτηση, όμως, ήταν αρκετά χιουμοριστική και πλήθος κόσμου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του με το κείμενό της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πόζαρε όρθια μπροστά από μία αιώρα και της φάνηκε παράξενο που τα πόδια της φαινόντουσαν τόσο ψηλά χωρίς φίλτρο, ενώ υποστήριξε πως ίσως έφταιγε το φαγητό που είχε δοκιμάσει νωρίτερα.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα για το σώμα της

«Δεν υπάρχει ένας, στην οικογένεια μου που να ξέρει πως να μακραίνει τα πόδια σε μια φωτό, περιέργως στη συγκεκριμένη, βγηκα με μακριά πόδια ή κάπως μακρύτερα; την ανεβάζω λοιπόν γιατί με κολακεύει, το άλλο ενδεχόμενο, είναι τα ποδια μου πράγματι να μάκρυναν, καποιος περίεργος συνδυασμός τροφών, όπου κυριαρχεί η τηγανιτή πατάτα να επέδρασε ενώ κοιμόμουν κ να ξύπνησα έτσι!

Όπως κ να έχει, αυτή είμαι φέτος ! Αν το φαινόμενο συνεχίσει θα ανεβάσω κι άλλες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αθηναΐς Νέγκα

«Αν είχα κανάλι θα είχα με την...»

Η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία πρόσφατα είχε ένα ατύχημα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δέσποινα Τσόκου.

Η γνωστή δημοσιογράφος υπήρξε άκρως αποκαλυπτική και αφοπλιστική, όπως συνηθίζει, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο άγχος που της δημιουργεί η μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον κατά 14 χρόνια νεότερο της σύζυγό της. Ακόμη, σχολίασε το γεγονός πως δεν θα έκανε ποτέ κατάψυξη ωαρίων.

«Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα και δεν αισθανόμουν άνετα. Νομίζω ότι το έχω λίγο ξεπεράσει, όχι απόλυτα. Ακόμα σε κοιτούν στο δρόμο, προσπαθώντας να καταλάβουν εάν έχεις καεί», δήλωσε. «Στις συνεντεύξεις με ρωτάνε δύο πράγματα, «έχετε λεύκη» και «ο άνδρας σας είναι νεότερος». Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει για μένα».

Η Αθηναΐς Νέγκα εξήγησε τι κρύβει η εξής φράση που έχει γράψει: «Έχω έναν σύζυγο, που μοιάζει σαν γιος μου».

«Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγος είναι νεότερος. Εγώ μεγαλώνω και βλέπω τα σημάδια πάνω μου, τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram “τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή».

«Είμαι φοβικά ανεξάρτητη. Νομίζω ωριμάζοντας κάτι συμβαίνει μετά τα 40κάτι. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ανέφερε πως ποτέ δεν θα έβαζε τα ωάριά της σε κατάψυξη και πως είχε ξεκαθαρίσει στον σύζυγό της πως δεν θα προσπαθήσει να αποκτήσουν μαζί παιδί, όμως ήρθε τυχαία; «Είναι λάθος να θέτεις όρους σε μία σχέση, όπως το να πρέπει ο άλλος να σου «χαρίσει» ένα παιδί».

Η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρθηκε στις απαιτήσεις της τηλεόρασης. «Αν είχα κανάλι θα είχα με την Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου, με πολύ συγκεκριμένες φίρμες και εδραιωμένες τηλεοπτικές προσωπικότητες. Δεν μπορώ να είμαι πετυχημένη στην τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω νούμερα. Εάν πίστευα ότι ταιριάζω, θα είχα γίνει ξανθιά. Όταν έχεις κάνει τηλεόραση και μετά σταματάς, ο κόσμος σε ρωτάει συνέχεια πού χάθηκες. Σε παίρνει η μπάλα, αισθάνεσαι άσχημα», δήλωσε.