Τροχαίο για την Αθηναϊς Νέγκα - Το βίντεο που δημοσίευσε

«Εκεί που οδηγούσα, μια κυρία με καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου ήρθε και έπεσε πίσω μου και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τροχαίο για την Αθηναϊς Νέγκα - Το βίντεο που δημοσίευσε

Τροχαίο είχε το πρωί της Δευτέρας 14/3 η Αθηναϊς Νέγκα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος -που τα έχει βάλει αυτόν τον καιρό με την Ανθή Βούλγαρη- τράκαρε με μια άλλη οδηγό, η οποία παρά το γεγονός ότι την χτύπησε, δεν δέχτηκε να της δώσει τα στοιχεία της για να κάνουν φιλική δήλωση, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να την εξυβρίσει.

Το τροχαίο της Αθηναϊς Νέγκα

«Πριν από λίγο, εκεί που οδηγούσα, μια κυρία με πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου ήρθε και έπεσε πίσω μου, στον πίσω προφυλακτήρα. Βγήκε έξω, της είπα να μου δώσει πολύ γλυκά και ψύχραιμα τα στοιχεία της και δε μου τα έδινε. Προτίμησε μεγάλη γυναίκα να βγει έξω και να ξύνει με το νύχι της τον προφυλακτήρα και να λέει “να, να δεν είναι χτύπημα, είναι βρωμιά”.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει τύχει τέτοιο πράγμα. Να τρακάρετε με κάποιον, να φταίει, να βγει έξω και να μη σας δίνει τα στοιχεία του. Δε θα καλούσα ποτέ το 100, δε θα απασχολούσα το 100 με κάτι τόσο απλό. Σηκώθηκα και έφυγα, δυστυχώς την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να το κάνω ήταν λάθος μου. Τώρα, όλο αυτό θα το λύσει η ασφάλεια αλλά, σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε σε έναν άνθρωπο τόσο η@@@@ο και τόσο αγράμματο και τόσο γαϊδούρι για να μη δίνει τα στοιχεία του ώστε να κάνει μια φιλική δήλωση και να τελειώσει το θέμα εκεί;

Είναι δυνατόν το 2022 να υπάρχουν τέτοια γαϊδούρια που δεν ξέρουν πως οι ασφάλειες υπάρχουν για να μην ασχολούνται οι οδηγοί; Να λέμε είμαστε καλά ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανείς και να συνεχίζουμε τη μέρα μας; Ποιος ο λόγος να μην δώσεις αμέσως τα στοιχεία σου κ να φύγεις κυρία ;κράτησα πινακίδα και πήρα την ασφάλεια μου. Θα έρθουν αύριο να εκτιμήσουν τη ζημιά. Η «κυρία» όταν είδε πως επέμενα κλείστηκε στην Mercedes της και δεν κατέβαζε παράθυρο .περίμενε με τα μουτράκια να εξαφανίσει το τρακάρισμα ; Τόση ηλιθιότητα ; Λυπάμαι που έχασα την ψυχραιμία μου κ την έβρισα αλλά σοκαρίστηκα από την τόσο βλακώδη συμπεριφορά», ανέφερε η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός.

Η ανάρτηση της για τα σημάδια από τη λεύκη

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας θέλησε να στείλει η Αθηναϊς Νέγκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια συγκεκριμένα έδειξε τα σημάδια της από λεύκη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μετά την ανάρτηση "καρφί" για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, θέλησε να μοιραστεί τα σημάδια της από λεύκη προκειμένου να στηρίξει όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

«Αυτά είναι τα δικά μου σημάδια, κάποια δηλαδή από αυτά. Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να τη πουλήσω καθώς είναι αρκετά κοινή αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή.

Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι “υποφέρουν” από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους ,μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων. Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post. #vitiligo #vitiligoawareness».