Η Αθηναΐς Νέγκα ξεσπά ξανά κατά της Ανθής Βούλγαρη - «Πολύ διασκεδαστικό να ειρωνεύεσαι μία...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Αθηναΐς Νέγκα ξεσπά ξανά κατά της Ανθής Βούλγαρη - «Πολύ διασκεδαστικό να ειρωνεύεσαι μία...»

Το πρωί της Παρασκευής 21/01 η Ματίνα Παγώνη έγινε έξαλλη φανερά στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με αφορμή την κίνηση της Ανθής Βούλγαρη η οποία θέλησε να της προσφέρει κόλλυβα ως καλωσόρισμα.

Από την άλλη, η Αθηναΐς Νέγκα δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά εναντίον της: «Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”.

Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου».

Η ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα

Αθηναΐς Νέγκα κατά της Ανθής Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;» - Τι συνέβη;

Στην σημερινή εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» η Ανθή Βούλγαρη την ώρα που παρουσίαζε τα κρούσματα και τους θανάτους από κορωνοϊό (δείτε εδώ τα σημερινά 17/11 κρούσματα), θέλησε να κάνει χιούμορ με τους στίχους από τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου – «Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, έχουμε, μη μου πείτε ποτέ».

Το συγκεκριμένο περιστατικό στάθηκε αφορμή προκειμένου η Αθηναΐς Νέγκα να ξεσπάσει φανερά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς θέλησε να πάρει θέση.

Έπαθε σοκ ο Χασαπόπουλος - Το ασυνήθιστο πρωινό που τρώει η Βούλγαρη

Όπως έγινε γνωστή η είδηση, η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και λίγες ημέρες σε καραντίνα καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων. Έτσι, η γνωστή δημοσιογράφος βγαίνει κανονικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA μέσω Skype μέχρι να επιστρέψει κανονικά στο πλατό.

Έτσι, η ίδια μέσα από την εκπομπή αποκάλυψε το ασυνήθιστο πρωινό που απολαμβάνει κάθε πρωί αφού ανέφερε: «Ξέρεις τι έχω ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό; Είναι δυναμωτικό και τρώω κάθε πρωί. Κόλλυβα! Έχω δει τεράστια διαφορά, είναι φανταστικό για πρωινό».