Είναι μαζί 25 χρόνια - Η Υρώ Μανέ σε σπάνια και τρυφερά τετ α τετ με τον σύζυγό της

Πιο αγαπημένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι μαζί 25 χρόνια - Η Υρώ Μανέ σε σπάνια και τρυφερά τετ α τετ με τον σύζυγό της

Η Υρώ Μανέ είναι ευρέως γνωστή, καθώς για πολλά χρόνια τώρα ενσαρκώνει πολύ πετυχημένους ρόλους και έχει καταφέρει να χαραχτεί στη μνήμη των τηλεθεατών για τα καλά. Πέρα, όμως, από την επαγγελματική της πορεία, η ηθοποιός δεν άφηνε να βγει την επιφάνεια η προσωπική της ζωή, ενώ μόλις πρόσφατα είδαμε για πρώτη φορά την κόρη της.

Παρόλα αυτά, είναι παντρεμένη με τον Τάσο Νταϊόγλου από το 1997 και η αγάπη τους κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο, γι' αυτό και θέλησε να μοιραστεί ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο τους πόζαραν με χαμόγελο στον φακό, αγκαλιασμένοι και ντυμένοι στα λευκά και το σχόλιο της ίδιας έκανε το κοινό να "λιώσει".

Η σπάνια φωτογραφία της Υρώς Μανέ με τον σύζυγό της

«Αγάπη ντυμένη στ' άσπρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Υρώ Μανέ

«Μετράω τα εγκλήματα με...»

Η Υρώ Μανέ παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 4/7. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα Εγκλήματα, τα οποία έχει συνυφασμένα με τη γέννηση της κόρης της.

«Μετράω τα εγκλήματα με την ηλικία της κόρης μου. Λέω είναι η Φαίδρα 24, πριν τόσα χρόνια και λες ακόμα είναι επίκαιρο», λέει η ηθοποιός. Για το πόσο δύσκολο ήταν να συνδυάσει το μεγάλωμα του παιδιού της με τις αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις, η Υρώ Μανέ αναφέρει: «Είχα τον σύζυγό μου που με βοηθούσε πάρα πολύ, το οικογενειακό περιβάλλον με στήριξε, δεν έχω κανένα παράπονο.

Βέβαια, την κόρη μου να ρωτήσετε να δούμε τι θα πει. Για το πόσο μπορεί να της έχει μείνει η έλλειψη, ότι μπορεί να ήθελε τη μαμά της πιο πολύ. Βέβαια, τώρα που μεγάλωσε κι εκείνη κι έχει ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο και καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι… Πάντα τα δικαιολογούσε, γιατί είχαμε ποιοτικό χρόνο με τη Φαίδρα, αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ».