Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο για την Υρώ Μανέ με την κούκλα κόρη της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο για την Υρώ Μανέ με την κούκλα κόρη της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το βράδυ της Δευτέρας 21/02 ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr "τσάκωσε" την Υρώ Μανέ μαζί με την κούκλα κόρη της στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Mistero Buffo στο θέατρο Μικρό Άνεσις. Ανάμεσά τους έδωσαν το παρών και πολλοί celebrities.

Μπορεί η ηθοποιός να έχει επιλέξει συνειδητά να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή ωστόσο επέλεξε να την συνοδέψει η αγαπημένη της κόρη η οποία όπως φαίνεται έχει χαράξει τον δρόμο της μητέρας της αφού είναι κι η ίδια ηθοποιός.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες, η μητέρα και κόρη απόλαυσαν μαζί μία θεατρική βραδιά στην οποία "έκλεψαν" τις εντυπώσεις καθώς μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για τον Φιλιππίδη καθώς είναι ένα πρόσωπο το οποίο απασχόλησε ιδιαίτερα το θέατρο μετά από τις καταγγελίες που βγήκαν με αφορμή το κίνημα #metoo.

Η Υρώ Μανέ στο θέατρο με την κούκλα κόρη της

Στο θέατρο με την κούκλα κόρη της η Υρώ Μανέ

Υρώ Μανέ στο θέατρο

Υρώ Μανέ στο θέατρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

"Έσπασε" την σιωπή της η Υρώ Μανέ: «Έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα αλλά δεν τα έχω πει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Υρώ Μανέ όπου φέτος η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη παράσταση «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ» που ανεβαίνει στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και δηλώνει πολύ χαρούμενη για αυτό. Ενώ πριν λίγο ημέρες η ίδια ξέσπασε με μια ερώτηση που της έκαναν.

Μεατξύ άλλων μίλησε και ι για τον έρωτα της, με τον άντρα της, Τάσο και την κόρη της Φαίδρα που όπως λέει «είναι ο καρπός του έρωτα μας». Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Ορισμένοι σκηνοθέτες του θεάτρου αλλά και του σινεμά μας βλέπουν και αναπαράγουν χαζά κλισέ όπως το ότι το θέατρο είναι ιερό και η τηλεόραση κάτι τζιζ, αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που έχω κάνει μόνο 2 φορές στον σινεμά».

«Τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα , αυτή η δουλειά είναι πολύ απαιτητική, δύσκολη και ανταγωνιστική» εκμυστηρεύεται, ενώ συμπληρώνει «έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα τόσα χρόνια, αλλά δεν τα έχω πει και τα έχω παραγράψει».