Ξεσπά η Υρώ Μανέ για Φιλιππίδη - «Περί κατάντιας πρόκειται»

«Είχαμε κάνει μόνο μια συνεργασία κινηματογραφική...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεσπά η Υρώ Μανέ για Φιλιππίδη - «Περί κατάντιας πρόκειται»

Η Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της, μιλώντας με σκληρά λόγια.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του κι έκανε τις επιλογές του. Είχαμε κάνει μόνο μια συνεργασία κινηματογραφική στον Ηλία του 16ου. Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε γι’ αυτά, δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε αρχικά.

«Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει όλο αυτό το οικοδόμημα τόσα χρόνια, βρισκόντουσαν σε τόσο ισχυρές θέσεις, εξαρτώνταν άλλοι άνθρωποι από αυτούς και έφτασαν σε αυτή την κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται και μάθαμε κι εμείς πράγματα αποτρόπαια που δεν τα ξέραμε -εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι», τόνισε, μετά τις αποκαλύψεις της κουμπάρας του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Αυτή τη στιγμή λυπάμαι απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα κριθούν έτσι όπως πρέπει και έχω και πολύ μεγάλη χαρά για το γεγονός ότι τελικά τα πράγματα παίρνουν κάποια στιγμή τον σωστό δρόμο και οι άνθρωποι, επίσης, αυτό που τους αξίζει», κατέληξε.

Όσα δήλωσε η Υρώ Μανέ στο Πρωινό

«Η συνεργασία μου με τον Φιλιππίδη ήταν εκπληκτική, με ευγένεια»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν το απόγευμα της Τρίτης (12/10). Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο κατήγγειλε δημόσια πριν μερικές ώρες και η Σίσσυ Καλλίνη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με έχει σκηνοθετήσει και στο θέατρο, μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη -γιατί την έπιασαν την Ελισάβετ να την σκοτώσουν που είπε ότι συνεργάστηκε καλά. Συνεργαστήκαμε καλά, συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά και ήταν ένα προχώρημα θεατρικό και για μένα και για την Ελισάβετ. Όταν έπεσαν όλοι να την φάνε έλεγε την εμπειρία της και αυτή είναι η αλήθεια της εμπειρίας της. Η συνεργασία μου ήταν εκπληκτική, με ευγένεια, έχω περάσει πάρα πολύ καλά.

Η κατάχρηση εξουσίας είναι πάρα πολύ κακό να συμβαίνει. Έχω θέματα με αυτό… Ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα όλα αυτά. Γιατί εγώ επειδή κρίνω πάντα από την προσωπική εμπειρία που έχω με τους ανθρώπους, η δική μου προσωπική εμπειρία και συνεργασία -γιατί αυτό μπορώ να καταθέσω με εντιμότητα- ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Εγώ, πάντως, αν είχε γίνει κάτι που να παρίσταμαι μπροστά, θα είχα πάρει θέση».