Το σωτήριο ρόφημα που θα σου αλλάξει μια και καλή τον μεταβολισμό με μόνο δυο υλικά

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το σωτήριο ρόφημα που θα σου αλλάξει μια και καλή τον μεταβολισμό με μόνο δυο υλικά

Συνήθως μετά από τις καλοκαρινές μας διακοπές αισθανόμαστε πως το έχουμε "παρακάνει" με την διατροφή μας. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός όπου συμβαίνει σχεδόν σε όλους μας κάθε καλοκαίρι αποφασίσαμε να βρούμε το απόλυτο ρόφημα που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε και πάλι τον μεταβολισμό σας. Δείτε επίσης πώς θα "εξαφανίσετε" το ανεπιθύμητο λίπος από το σώμα σας.

Θα φτιάξεις αμέσως ο μεταβολισμός σου με μόνο 2 υλικά

Το απόλυτο ρόφημα για να χάσεις τα ανεπιθύμητα κιλά

Οι σπόροι chia, προσφέρουν σταθερή θρεπτική αξία επειδή περιέχουν ωφέλιμες διαιτητικές ίνες και τα υγιεινά για την καρδιά, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στη βελτίωση της υγείας των εντέρων.

Σύμφωνα με το άρθρο του Πανεπιστημίου Harvard σχετικά με τους σπόρους chia, στα οφέλη τους περιλαμβάνονται η μείωση της όρεξης και του βάρους, η μείωση των τριγλυκεριδίων και η βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη τύπου 2.

Θα ετοιμάσετε αυτό το εύκολο ρόφημα με:

  • 1 ποτήρι νερό
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • 1 γεμάτο κουτάλι τσαγιού σπόρους chia *
  • Ανακατέψτε τα συστατικά, αφήστε το να μείνει για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι ιδιότητες των τροφών και πιείτε το. Το ρόφημα αυτό, είναι επίσης μια πολύ υγιεινή πρόταση για το πρωί και μπορείτε να το πιείτε ζεστό ή κρύο.

Θα εξαφανιστεί όλο το λίπος με μέλι και κουρκουμά - Το ρόφημα που κάνει θαύματα μέσα σε λίγες μέρες

Το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει και πολλές από εμάς προσπαθούμε να μαζευτούμε λιγάκι, προκειμένου να προλάβουμε να χάσουμε 3-4 κιλάκια. Για αυτό και τώρα που κάνουμε διατροφή και γυμναστική, είναι πολύ καλή επιλογή να τα συνδυάζουμε μαζί με κάποιο σπιτικό και αδυνατιστικό ρόφημα.

Εμείς βρήκαμε ένα θαυματουργό με μόνο 2 υλικά: Μέλι & κουρκουμά που βοηθούν στο λίπος, ενώ αυτό εδώ με το λεμόνι βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η κουρκουμίνη, μια ουσία που βρίσκεται στον κουρκουμά, καταστέλλει την ανάπτυξη του λιπώδους ιστού, μειώνοντας την ανάπτυξη νέων αιμοφόρων αγγείων σε λιπώδη ιστό. Η κουρκουμίνη έχει μεγάλη επίδραση στον λιπώδη ιστό, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Σε καυτό νερό, λοιπόν, ρίχνουμε ένα κοφτό κουταλάκι κουρκουμά σε σκόνη, διαλύουμε και προσθέτουμε μέλι.

undefined