Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και τσαχπίνικη πόζα - Η ολόσωμη φωτογραφία της Τέτας Καμπουρέλη με ροζ μπικίνι

Στην ηλικία των 50

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και τσαχπίνικη πόζα - Η ολόσωμη φωτογραφία της Τέτας Καμπουρέλη με ροζ μπικίνι

Η Τέτα Καμπουρέλη το τελευταίο διάστημα αναρτά συνεχώς φωτογραφίες με την ανανεωμένη της εμφάνιση και το νεανικό της στυλ, ωστόσο τη Δευτέρα 22/8 δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της και αυτή τη φορά με το μαγιό της. Η ίδια πόζαρε στον φακό με τσαχπινιά και ανέδειξε το μοναδικό της σώμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φόρεσε το κοραλο-ροζ μπικίνι της και τα γυαλιά ηλίου της, άφησε τα μαλλιά της κάτω και στάθηκε μπροστά στη θάλασσα φανερώνοντας πως για τα 50 της χρόνια το κορμί της είναι απίστευτο και πως ξέρει να προσέχει και να περιποιείται τον εαυτό της.

Η ολόσωμη φωτογραφία της Τέτας Καμπουρέλη με μπικίνι

«Μες στη Θάλασσα του ανέμου με το χρώμα του ουρανού, η ευωδία του τόπου μας πάντα θα μας μεθάει. Καλή εβδομάδα και όλη την αγάπη μου στέλνω σε κάθε έναν και κάθε μια από εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Τέτα Καμπουρέλη

Τέτα Καμπουρέλη - μπικίνι

''Όσες δυσκολίες και αν παρουσιαστούν...''

Η Τέτα Καμπουρέλη απασχόλησε πολύ την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα, αφού μετά από πολλά χρόνια πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της. Η αγαπημένη αισθητικός των διασήμων φαίνεται να έχει προσωρήσει τη ζωή της και από όσο βλέπουμε στις τελευταίες της αναρτήσεις στο instagram μάλλον βρίσκεται σε διακοπές. Δημοσίευσε κιόλας μια πολύ λαμπερή φωτογραφία με ένα μήνυμα που θέλησε να δώσει για τη ζωή που συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες.

Παρά τις αρχικές εικασίες ότι το διαζύγιο θα ήταν συναινετικό και δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο συζύγων, οι φήμες που φούντωσαν το τελευταίο διάστημα περί τρίτων προσώπων, έκαναν τον Βασίλη Γκουρούση να ξεσπάσει. Εκείνος σε δήλωσή του μάλιστα είπε πως ο λόγος του διαζυγίου είναι προφανής και τον επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και την σπόντα του για την πρώην σύζυγό του.

Γράφει λοιπόν στη νέα της ανάρτηση στο instagram η γνωστή αισθητικός:

«Όσες δυσκολίες και αν παρουσιαστούν μπροστά μας θα τις υπερκεράσουμε με κουράγιο, δύναμη και χαμόγελο. Ας έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα με γέλιο και χαρά για όλες και όλους».

Το αν κάνει μόνη της διακοπές ή μαζί με τον φημολογούμενο ως νέο σύντροφό της παραμένει άγνωστο.

Η Τέτα Καμπουρέλη κάνει διακοπές μετά το διαζύγιό της