«Αυτό κάνει μια ζωή!» - Ο Γκουρούσης "σταύρωσε" την Καμπουρέλη μετά την αποκάλυψη για τον νέο δεσμό της

Η αντίδρασή του στην κάμερα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτό κάνει μια ζωή!» - Ο Γκουρούσης

Μπορεί να φούντωναν οι φήμες που ήθελαν τον Βασίλη Γκουρούση και την Τέτα Καμπουρέλη να παίρνουν διαζύγιο, ωστόσο μετά την αποκάλυψη πως η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της, η υποψία έγινε βεβαιότητα και είναι επίσημο πως το ζευγάρι χωρίζει οριστικά.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, τον συνάντησε την Παρασκευή 1/7 και ρωτήθηκε τόσο για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και για την είδηση πως εκείνη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να είναι σε σχέση με δημοσιογράφο.

Το καρφί του Βασίλη Γκουρούση για το λόγο του διαζυγίου

«Δεν έχω να πω κάτι για την αγωγή διαζυγίου. Δεν υπάρχει αντίδραση, άνθρωποι που χωρίζουμε είμαστε, δεν είναι κακό. Μια χαρά είμαστε με τα παιδιά μας. Είναι ευνόητο τι έχει γίνει και τι πυροδότησε την αγωγή του διαζυγίου. Φάνηκε. Μπορείτε να πάρετε τις δηλώσεις του Νίκου Γεωργιάδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Αυτό κάνει μια ζωή, προχωράει τη ζωή της. Βλέπετε να είμαι πουθενά εγώ; Ας βγει κάποιος να πει κάτι για μένα» απάντησε με νόημα ο Βασίλης Γκουρούσης.

Η πρώτη αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη μετά το διαζύγιο και την αποκάλυψη για το νέο δεσμό της

Όπως έγινε γνωστό παίρνουν διαζύγιο μετά από 31 χρόνια γάμου, αναμενόμενη εξέλιξη που ακουγόταν ήδη μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους προσπάθησαν να αποφύγουν κάθε δήλωση επί του θέματος το τελευταίο διάστημα, μέχρι να ανακοινωθεί οριστικά. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» προσπάθησε σήμερα 30/6 να αποσπάσει δήλωση από την Καμπουρέλη, μετά την ανακοίνωση για την αγωγή διαζυγίου.

Μόλις χθες η ίδια κοινοποίησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μια σύντομη και λιτή ανακοίνωση διαζυγίου, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα της ίδιας και του συζύγου της το τελευταίο διάστημα και ξεκαθαρίζοντας αόριστα τους λόγους που την οδήγησαν στο δικαστήριο. Η συνεργάτης λοιπόν της Κατερίνας Καινούργιου την περίμενε έξω από το μαγαζί της ώστε να της σχολιάσει την ανακοίνωση.

Η κάμερα της εκπομπής έδειξε την Τέτα Καμπουρέλη να περνάει με το αμάξι, ωστόσο δεν θέλησε να απαντήσει τίποτα και συνέχισε την πορεία της προς το γκαράζ.

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε πως της είπε μέσα από το αμάξι πως δε θέλει να σχολιάσει τίποτα, ενώ η Καινούργιου ενημέρωσε και το κοινό πως η Τέτα είναι πάντοτε ευγενική και ενημερώνει τα μέσα όταν δε θέλει να απαντήσει σε κάτι, ωστόσο φαίνεται από αυτή της την αντίδραση ότι μάλλον βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.