Το φυσάει και δεν κρυώνει - Η όλο νόημα ανάρτηση του Τσιτσιπά μετά την ήττα του στο Σινσινάτι

Θαρραλέα κίνηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το φυσάει και δεν κρυώνει - Η όλο νόημα ανάρτηση του Τσιτσιπά μετά την ήττα του στο Σινσινάτι

Μετά τις χαλαρές στιγμές, που πέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη σύντροφό του στη Ζάκυνθο, αφού εισέπραξε μεγάλη αγάπη από το κοινό, το οποίο δε σταμάτησε να του ζητάει αυτόγραφα και φωτογραφίες, εμψυχώνοντας τον λίγο πριν τον αγώνα στο Cincinnati.

Ο 24χρονος αθλητής μπορεί να νίκησε στον ημιτελικό του Cincinnati Masters τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, όμως η συνέχεια δεν ήταν τόσο ένδοξη για εκείνον, αφού ηττήθηκε στον τελικό από τον Μπόρνα Τσόριτς. Όλοι όπως ήταν αναμενόμενο περίμεναν την πρώτη ανάρτηση του στο twitter, η οποία του πήρε κάποιες ημέρες. αλλά τελικά ήταν πολλά υποσχόμενη, όλο νόημα και ελαφρώς καυστική θα λέγαμε...

Η όλο νόημα ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την ήττα του στους τελικούς του Σινσινάτι

Τσιτσιπάς - Twitter

Η αποδοκιμασία που δέχτηκε από το κοινό του

Είναι γεγονός, πως έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ο διεθνής πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς, μιας και μετά το υπερπολυτελές δώρο που έκανε στον πατέρα του, και σχολιάστηκε εκτενώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτή τη φορά σχολιάστηκε η ήττα του στον πρώτο γύρο του Montreal Masters από τον Jack Draper, κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε καθόλου στο κοινό του.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, εξαρχής υποστήριξαν πως ο Έλληνας τενίστας δεν είχε την διάθεση και την συμπεριφορά που άρμοζε στην περίσταση, μιας και μπήκε στο γήπεδο φανερά νευρικός και μην συγκεντρωμένος. Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, ο τενίστας είχε όλο το γήπεδο αλλά επέλεξε να σημαδέψει τον αντίπαλό του, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, και γνωρίζοντας έτσι τις αποδοκιμασίες του κόσμου για την απερίσκεπτη κίνησή του.