Πολύ ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου - Το ανακοίνωσε με δυο φωτογραφίες στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου - Το ανακοίνωσε με δυο φωτογραφίες στο Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της, όπως ήταν και ο λαμπερός γάμος στον οποίο ήταν κουμπάρα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως επιστρέφει πίσω στην βάση της μιας και η εκπομπή της όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA πρόκειται να είναι πολύ σύντομα στον αέρα.

Έτσι, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει από τον φακό του κινητού της ενώ βρίσκεται στο αεροπλάνο.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου
Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

«Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια...» - Η Καινούργιου απαντά ανοιχτά για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της από το Super Κατερίνα

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί αυτή την περίοδο να ξεκουράζεται και να γεμίζει μπαταρίες για την νέα σεζόν στην εκπομπή της, ωστόσο πρόσφατα θέλησε να τα πει λίγο με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν μέσω Q&A.

Εκτός από τις ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της, στις οποίες απάντησε εξίσου με ειλικρίνεια, οι θαυμαστές της την ρώτησαν και για την την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της, Χρήστου Αϊβαλιώτη, από την εκπομπή.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τέλος της συνεργασίας της με τον Αϊβαλιώτη

«Με τον αρχισυντάκτη τι έγινε; Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια την απομάκρυνση του;" ήταν η ερώτηση, και τότε εκείνη απάντησε: "Με τον Χρήστο έχουμε άψογη προσωπική σχέση και τα τελευταία χρόνια με έχει βοηθήσει πολύ. Σεβάστηκα την επιθυμία του να αποχωρήσει. Δεν τελειώνουν όλα με τσακωμούς παιδιά" κάνοντας μάλιστα κι επισήμανση τον ίδιο.

Η Καινούργιου απαντά ανοιχτά για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της από το Super Κατερίνα