Με την πετσέτα στον ώμο και τα γυαλιά στο κεφάλι - Η τελευταία βουτιά του Γιώργου Λιάγκα πριν την επιστροφή στην τηλεόραση

Στα νερά της Λευκάδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με την πετσέτα στον ώμο και τα γυαλιά στο κεφάλι - Η τελευταία βουτιά του Γιώργου Λιάγκα πριν την επιστροφή στην τηλεόραση

Ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσε το καλοκαίρι του στο έπακρο κάνοντας tour στα νησιά του Ιονίου και όχι μόνο, με το τεράστιο και πανάκριβο σκάφος του. Ωστόσο, πλησιάζουν οι μέρες για την μεγάλη επιστροφή του στο κανάλι του ANT1, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να χρειαστεί να επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες.

Έτσι, πριν συμβεί αυτό, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του πριν από την τελευταία του βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας της Λευκάδας, φορώντας τα γυαλιά ηλίου του και την πετσέτα του στον ώμο.

Η τελευταία βουτιά του Γιώργου Λιάγκα πριν την επιστροφή του στην τηλεόραση

«Μία τελευταία...», έγραψε χαρακτηριστικά στο στόρι του ο ίδιος.

Γιώργος Λιάγκας

Έκτακτες εξελίξεις με το Πρωινό στον ΑΝΤ1 - Η απόφαση πριν την πρεμιέρα του παρουσιαστή

Οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο Πρωινό μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά είναι πολλές (δείτε εδώ ποια ζώνη θα περιοριστεί σημαντικά). Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής ωστόσο δε θα είναι μόνο τους καθώς στο πλευρό του θα έχει μία εντυπωσιακή κυρία.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ανακοίνωσε άτυπα τη νέα συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ το επικό περιστατικό), η οποία δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα Νομικού.

Το κανάλι ωστόσο προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια, ενώ ούτε εκείνη από τη μεριά της έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση ή ανάρτηση.

Δούκισσα Νομικού ΑΝΤ1

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, πάνω στον Δεκαπενταύγουστο πέφτουν οι υπογραφές της Δούκισσας Νομικού με το κανάλι για τη συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή. Παρότι υπάρχει αρχική συμφωνία εδώ και τρεις εβδομάδες, οι τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου οριστικοποιούνται τώρα και οδηγούν σε επισημοποίηση του νέο deal.