Νικoλέτα Μαυρίδη: Τραβάει το κορδόνι από το μπικίνι της και αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο κορμί

Ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία η πρώην παίκτρια του Survivor

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νικoλέτα Μαυρίδη: Τραβάει το κορδόνι από το μπικίνι της και αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο κορμί

Τη Νικολέτα Μαυρίδη τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, στο οποίο ομολογουμένως δεν ήταν και η πιο συμπαθής στο κοινό, ειδικά μετά τον καυγά της με τη Μαριάνθη Κάσδαγλη. Ωστόσο η νεαρή χορεύτρια πέρα από τις καλές αθλητικές επιδόσεις διατηρεί ένα υπέροχο κορμί, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δεκάδες φωτογραφίες με μαγιό που έχει μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια μάλιστα έκανε ένα γκεστ στον Άγιο Δομίνικο στη φετινή σεζόν του παιχνιδιού επιβίωσης προκειμένου να τραγουδήσει και να χορέψει, που όπως είδαμε και πέρσι τα κατέχει και τα δύο. Την είδαμε σε ντουέτο με τον Τάλα και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

Οι φωτογραφίες της Μαυρίδη με μπικίνι

Η Νικολέτα Μαυρίδη ποζάρει στο φακό

Η Νικολέτα Μαυρίδη μας δείχνει το καλίγραμμο κορμί της στην παραλία

Όλη η αλήθεια γύρω από τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γαλακτερό

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor 4 Νικολέτα Μαυρίδη. Εκεί λοιπόν για πρώτη φορά η χορεύτρια μίλησε για τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό. Όταν βγήκαν από το παιχνίδι, πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι σε σχέση.

Μπορεί και τότε να έλεγαν πως είναι απλά φίλοι, ωστόσο ένα χρόνο περίπου αργότερα η μελαχρινή καλλονή ξεκαθάρισε την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα τους.

«Δεν είμαστε μαζί με τον Παύλο! Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, έχουμε φανταστική χημεία, αλλά αυτό, μέχρι εκεί. Το λένε και το ξαναλένε», είπε.

«Όταν βγήκα από το Survivor πήρα τηλέφωνο τις κολλητές μου κι έκλαιγα, δεν θα το ξεχάσω. Και στη συνέχεια βρέθηκα με τον Παύλο. Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη. Αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ξανά ερωτευμένη στο μέλλον», είπε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.