Υγιεινό και γεμάτο θρεπτικά συστατικά - Αυτό είναι το πρωινό που απολαμβάνει η Μαίρη Συνατσάκη στην εγκυμοσύνη της

Και νόστιμο και ωφέλιμο για την υγεία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Υγιεινό και γεμάτο θρεπτικά συστατικά - Αυτό είναι το πρωινό που απολαμβάνει η Μαίρη Συνατσάκη στην εγκυμοσύνη της

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή από την πρωτόγνωρη για εκείνη περίοδο της εγκυμοσύνης της. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί πως αντιμετώπισε κάποια θέματα με τη διατροφή της κατά την αρχή της κύησης. Τώρα πάντως φαίνεται να τα έχει ξεπεράσει και είναι φανερό μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεται ότι τρέφεται όπως πρέπει.

Σήμερα 22/8 επιχείρησε να δώσει και την συμβουλή της σε κάθε μέλλουσα μητέρα που ανησυχεί βλέποντας το σώμα της να αλλάζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αφορμή ήταν κάποια σχόλια που έλαβε σχετικά με το γεγονός ότι είναι πολύ αδύνατη παρά το προχωρημένο στάδιο κύησης, ωστόσο η παρουσιάστρια απάντησε αφοπλιστικά.

Το θρεπτικό πρωινό της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη

Συγκεκριμένα η Συνατσάκη σήμερα το πρωί, έφτιαξε μία φέτα ολικής με ταχίνι, μελί και μπανάνα.

«Το ταχίνι βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου και το κάλιο από τις μπανάνες στις κράμπες» σημείωσε στο Instagram story της.

Ταχίνι με μέλι και μπανάνα επιλέγει η Μαίρη Συνατσάκη για πρωινό

Τι τρώει η Μαίρη Συνατσάκη στην εγκυμοσύνη της για να ξεγελάει τις λιγούρες της

Παρά τα σχόλια που έχει δεχτεί από κάποιους followers σχετικά με τα κιλά της η παρουσιάστρια φαίνεται να τρέφεται πολύ υγιεινά.

Μετά τις πρώτες της δηλώσεις, στις οποίες αναφέρει πως ακόμα νιώθει έντονη αμηχανία να μιλάει για το μωράκι που περιμένει (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως έχει πολλές λιγούρες και πως θέλει απαραιτήτως κάθε μιάμιση ώρα να τσιμπάει κάτι.

Ωστόσο, επειδή ανέκαθεν φρόντιζε την διατροφή της, προσπαθεί αυτά που τρώει να είναι υγιεινά και θρεπτικά. Έτσι, η ίδια, μέσα από ένα story που δημοσίευσε το μεσημέρι της Πέμπτης 4/8 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράστηκε το πιάτο το οποίο έφυγε.

Όπως βλέπουμε, είναι κομμένη ντομάτα, με αβοκάντο, κριτσίνια και γαλοπούλα, κάτι που θα της δώσει ενέργεια και δύναμη, ενώ συνάμα θα ξεγελάσει και προσωρινά την ακόρεστη πείνα και κούρασή της.

undefined