''Πέρασαν 3 χρόνια...'' - Το σπαρακτικό μήνυμα της Κέλλυς Κελεκίδου για το θάνατο του πατέρα της

Το συγκινητικό βίντεο της για το θάνατο του αγαπημένου της προσώπου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πέρασαν 3 χρόνια...'' - Το σπαρακτικό μήνυμα της Κέλλυς Κελεκίδου για το θάνατο του πατέρα της

Μέρα λύπης είναι η σημερινή 22/8 για την Κέλλυ Κελεκίδου αφού σαν σήμερα το 2019 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας για τον οποίο θρήνησε για μεγάλο διάστημα. Η τραγουδίστρια με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για το χαμό του, συνοδεύοντας το με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Η Κελεκίδου κάθε χρόνο τέτοια μέρα από τότε αφιερώνει μερικά τρυφερά και συγκινητικά λόγια στον αγαπημένο της άνθρωπο, ομολογώντας πως όσο και αν η ζωή συνεχίζεται το κενό του παραμένει αναντικατάστατο. Πατέρας και κόρη είχαν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλο και τη στήριζε σε κάθε της βήμα.

Η σπαρακτική της ανάρτηση για τα τρία χρόνια από το θάνατό του

Έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου:

«Πέρασαν 3 χρόνια.... Μακάρι να γινόταν κάτι μαγικό και όλα να ήταν ψέμα! Σε ευχαριστώ για όλα, σε ευχαριστώ που ήσουν και θα είσαι ο πατέρας μου! Θα σε αγαπώ για πάντα!» έγραψε στο βίντεο το οποίο με το που το ανέβασε, κατέκτησε άπειρα likes και φυσικά τρυφερά σχόλια για την ίδια την τραγουδίστρια και την οικογένειά της που είναι τόσο δεμένη.

H ζωή έχει και λύπες, αλλά και χαρές

Η Κέλλυ Κελεκίδου μπορεί να αντιμετωπίζει το κενό για την απώλεια του πατέρα της ωστόσο έχει δίπλα της τα παιδιά της αλλά και τον σύζυγό της.

Έτσι πριν από ένα μήνα εκείνη με τον Νίκο Κουρκούλη, γιόρταζαν 13 χρόνια γάμου και η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της και μέσω instagram. Μάλιστα φρόντισε να μνημονεύσει σε αυτή την ανάρτηση και τους κουμπάρους τους Ελένη Μενεγάκη και Μάκη Πουνέντη, με τους οποίους υπήρχαν οι φήμες ότι τα έσπασαν μετά το γάμο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Ciao, ακουγόταν πως η Κελεκίδου δεν ενέκρινε τον χωρισμό της Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο και τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, ενώ φωτία σε αυτές τις φήμες είχε βάλει και το γεγονός ότι η Μενεγάκη δεν είχε παρευρεθεί στη βάπτιση της κόρης της Κελεκίδου και του Κουρκούλη. Ωστόσο το τωρινό post μάλλον δείχνει πως οι σχέσεις επανορθώθηκαν όποια και αν ήταν η αλήθεια.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το εξής:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα… Πριν από 13 χρόνια (και μου φαίνεται σαν χθες) παντρευτήκαμε αλλά η χαρά ήταν διπλή, γιατί σε ένα μήνα έφερα στη ζωή το πρώτο μας παιδί! Τον Ραφαήλ μας! Ωραίες που είναι οι αναμνήσεις… Τι ωραία που είχαμε περάσει κουμπαράκια μου @elenimenegaki @pounentism Κάθε χρόνο @kourkoulis_nikos θαμπώνομαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά της ψυχής σου!

Χρόνια μας πολλά! @giannetos #happyanniversary #love #family #kellykelekidou #nikoskourkoulis #smile» έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Κουρκούλη στο γάμο τους