Ποιος Βασιλάκος και ποιος Παππάς - Ο Κωσταντίνος Εμμανουήλ φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος Bachelor

Λέτε να τον δούμε ξανά στη μικρή οθόνη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ποιος Βασιλάκος και ποιος Παππάς - Ο Κωσταντίνος Εμμανουήλ φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος Bachelor

Τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5, όπου ξεχώρισε για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα που του δημιούργησε προβλήματα σχεδόν με όλους τους συμπαίκτες του. Και εκτός παιχνιδιού πάντως διατήρησε κάποιες κόντρες του όπως με τη Μαρία Αντωνά. Ο τραγουδιστής πλέον και make up artist φροντίζει να κρατάει καλές σχέσεις με το κοινό του για αυτό και σε ερώτηση follower του σε q&a στο instagram για το bachelor απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ο ίδιος πρόσφατα ανησύχησε το κοινό του όταν μέσω των social media ανακοίνωσε ότι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα. Ωστόσο όλα είναι καλά τώρα και μετά το εξιτήριό του φρόντισε να κάνει ένα βίντεο για να ενημερώσει τον κόσμο για την πορεία της υγείας του.

Θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο επόμενος Bachelor;

O makeup artist απάντησε στον χρήστη του Instagram που τον ρώτησε, μέσω ενός βίντεο. Σε αυτό ακούγεται να λέει ότι:

«Μου το έχουν πει πάρα πολλές φορές, θα είχε πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά και ναι γιατί όχι; Θα ήθελα να ήμουν ο επόμενος Bachelor».

Ο Alpha πάντως έχει άλλα σχέδια...

Οι δύο σεζόν του «The Bachelor» τόσο με τον Αλέξη Παππά, όσο και με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ολοκληρώθηκαν και τα συναισθήματα είναι μάλλον ανάμεικτα. Και αυτό γιατί παρ' ότι το ριάλιτυ έκανε πολύ καλά νούμερα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο στους θαυμαστές όσο και στους πολέμιους, φαίνεται πως δεν έχει θέση στον προγραμματισμό του καναλιού.

Τις προηγούμενες μέρες παρ' όλα αυτά δημοσιεύματα έδιναν με βεβαιότητα το ok στο bachelor για τη νέα σεζόν, αφού κυκλοφορούσαν και φήμες για τον νέο bachelor και το τεράστιο ποσό που θα πάρει(δείτε εδώ ποιος είναι).

Ο λόγος που θα έχουμε μάλλον το αναμενόμενο ''διαζύγιο'' έχει να κάνει με τον προγραμματισμό του καναλιού που στρέφεται πλέον στη μυθοπλασία. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού» που γκρέμισε από τον θρόνο τους τις «Άγριες μέλισσες» αλλά και τις εξαιρετικές κριτικές και την καλή απόδοση που είχε το σίριαλ «Ψέματα», ο Alpha θέλει να ενισχύσει την prime time ζώνη με νέες σειρές.

Μία από αυτές είναι το «Αυτή η νύχτα μένει» , όπου τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου .Πρόκειται για μία σειρά που βασίζεται βεβαίως στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και είχε γίνει και ταινία με την Αθηνά Μαξίμου και τον Νίκο Κουρή.
Γίνεται κατανοητό λοιπόν πως η prime time ζώνη του σταθμού θα είναι γεμάτη από ελληνικά σίριαλ και δεν υπάρχει χώρος πια για ριάλιτι.