Δεν ντράπηκε ούτε στο Λούβρο - Η κίνηση του Snik που προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στο μουσείο

Το γνώριζε καλά ότι απαγορεύεται...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν ντράπηκε ούτε στο Λούβρο - Η κίνηση του Snik που προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στο μουσείο

O traper Snik η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει στο να προκαλεί με τα κατορθώματά του είτε τραγουδάει πάνω σε κάποια σκηνή είτε όχι. Αυτή τη φορά αιτία ήταν ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram, όπου φαίνεται ο ίδιος να καπνίζει μέσα στο Λούβρο με fullface, το οποίο προφανώς και απαγορεύεται. Ο ίδιος βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τη σύντροφό του Γιώτα Ιωαννίδου για στιγμές χαλάρωσης.

Μόλις πριν από λίγο καιρό ήταν που την ώρα που η τροχαία τον έγραφε για υπερβολική ταχύτητα εκείνος έπινε και τραβούσε βίντεο, ενώ νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το άγριο ξύλο με τον Light στα MAD VMA που πήρε μεγάλες διαστάσεις. Αυτή τη φορά φαίνεται πως βρήκε νέο τρόπο να προκαλέσει και στο Παρίσι.

To επίμαχο βίντεο του Snik όπου καπνίζει μέσα στο Λούβρο

Στημένος ο ξυλοδαρμός Light - Snik στα Mad VMA! Το βίντεο με όλη την αλήθεια

Χαμός επικράτησε πριν μια εβδομάδα κατά την διάρκεια των MAD VMA 2022 καθώς σημειώθηκε ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ Snik και Light, δυο τράπερς που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε τεράστια κόντρα.

Όλοι, είτε παρευρισκόμενοι είτε όχι, σχολίασαν τον εν λόγω καυγά ενώ μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ισχυρίστηκαν πως ήταν όλα στημένα από την διοργάνωση, μιας και λίγες ώρες μετά το συμβάν, ο Light δημοσίευσε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε μέλος της παραγωγής και του ζητούσε να του αλλάξουν θέση και να τον βάλουν μακριά από τον Snik, γιατί οι συνέπειες μόνο καλές δεν θα είναι (διαβάστε το εδώ).

Μάλιστα, ο Γιώργος Μανίκας σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως παρόλο που ήταν στο κοινό των μουσικών βραβείων, δεν φοβήθηκε καθώς, μιας και γνώριζαν πως οι 2 τράπερς θα πιαστούν στα χέρια. Ο ίδιος τόνισε πως ήταν κάτι καθαρά στημένο, μιας και την επόμενη ημέρα του τσακωμού, τόσο ο Light όσο και ο Snik έκαναν αναρτήσεις με links για το νέο τους τραγούδι…

TAGS