Παράδεισος των Κυρίων: Έχουν πάρει ''φωτιά'' τα γυρίσματα - H backstage φωτογραφία του Πανταζάρα λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγο πριν βγει στον αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυρίων: Έχουν πάρει ''φωτιά'' τα γυρίσματα - H backstage φωτογραφία του Πανταζάρα λίγο πριν την πρεμιέρα

Σε φάση γυρισμάτων βρίσκεται και πάλι ο Αργύρης Πανταζάρας, αφού μετά το Σασμό συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Alpha, απλώς αυτή τη φορά θα τον δούμε στο νέα σίριαλ, που ετοιμάζει ο σταθμός, ''Τον παράδεισο των κυρίων''.

Ο ηθοποιός δεν είναι ο μόνος, που μεταφέρθηκε από το Σασμό στη νέα σειρά, καθώς από ότι έχει αρχίσει να ακούγεται η παραγωγή έχει κάνει πολύ καλό καστ και αυτό θα φανεί από τον Σεπτέμβρη, που θα βγουν τα πρώτα επεισόδια στον αέρα. Για την ώρα τα γυρίσματα έχουν πάρει φωτιά και αυτό φάνηκε από μια ανάρτηση, που έκανε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη φωτογραφία του Αργύρη Πανταζάρα από τη σειρά ''Ο παράδεισος των κυρίων''

Πανταζάρας - Παράδεισος των κυρίων

Όσα αναμένεται να δούμε στη νέα σειρά του Alpha

Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για τα κανάλια δεν αργεί αν έρθει και ο Alpha από ότι φαίνεται θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά στην μυθοπλασία, αφού εδώ και καιρό λέγεται πως θα προβάλλει ένα πολύ πετυχημένο σίριαλ, που πρωτοπαίχτηκε στην Ιταλία.

Ο λόγος για τον ''Παράδεισο τω κυρίων'' ένα νέο δραματικό σίριαλ με ιδιαίτερο και πολύ έξυπνο σενάριο, το από απ0ό ότι φαίνεται αναμένεται να απογειώσουν οι εξαιρετικοί ηθοποιοί, που έχουν επιλεχθεί.

undefined

Παράδεισος των κυρίων - alphaΠαράδεισος των κυρίων - alpha

Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους! Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.