Οι Καραπάνοι ξανά μαζί - Πανταζάρας και Γεωργακόπουλος μετακομίζουν από τον Σασμό στη νέα σειρά του ALPHA

«Ο Παράδεισος των κυριών»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι Καραπάνοι ξανά μαζί - Πανταζάρας και Γεωργακόπουλος μετακομίζουν από τον Σασμό στη νέα σειρά του ALPHA

Μπορεί ο Σασμός να έριξε αυλαία για το καλοκαίρι, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων υπήρξαν κάποιες απώλειες, πέρα από τον Άγγελο που άφησε την τελευταία του πνοή με μία συγκλονιστική στιγμή και ξεσήκωσε το κοινό. Οι Καραπάνοι, ο αστυνομικός Αργύρης Πανταζάρας και ο τηλεοπτικός πατέρας του, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, δηλαδή, αποχαιρέτησαν τους φίλους και τους συνεργάτες τους, αφού η αποστολή τους τελείωσε.

Όμως, απ' ότι φαίνεται η συνεργασία τους δεν τελειώνει εκεί, διότι θα συμμετέχουν και οι δύο σε μία νέα σειρά στο κανάλι του ALPHA, που ονομάζεται "Ο Παράδεισος των κυριών" και φωτογραφήθηκαν μαζί για να δώσουν μερικά στοιχεία για την υπόθεση. Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε μέσα από το προφίλ του νεαρού ηθοποιού, ο οποίος σχολίασε: «Οι Καραπάνοι στον παράδεισο».

Η ανάρτηση του Πανταζάρα για τον Γεωργακόπουλο στη νέα σειρά του ALPHA

Αργύρης Πανταζάρας - Λάζαρος Γεωργακόπουλος

«Σε ευχαριστώ για την αποστολή που μοιραστήκαμε»

Ο Σασμός, ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του (δείτε εδώ ποιο θα είναι το φινάλε). Πριν από λίγες ημέρες ο Γεράσιμος Χριστογιάννης, ο ρόλος που υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας, αποχαιρέτησε από τη ζωή, τον γνωστό ισοβίτη πατέρα του, Βλάσση Καραπάνο, υποδυόμενο από τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Οι δυο τους, από εχθροί, κατέληξαν να ανταλλάσσουν λόγια αγάπης, λίγον πριν ο Καραπάνος αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, στο οποίο βρέθηκε όταν πήρε τη θέση του γιου του για να τον σώσει από τον βέβαιο θάνατο, για τον οποίο είχε δώσει εκείνος εντολή.

Το τηλεοπτικό κοινό συγκινήθηκε και έκλαψε μαζί με τον «Μάκη» της σειράς και ο Αργύρης Πανταζάρας ευχαρίστησε για αυτή τη σύμπραξη, με δύο stories του στο Instagram τον τηλεοπτικό του πατέρα.

Σε ένα από αυτά, έγραψε: «Mr Λάζαρε σε ευχαριστώ για την αποστολή που μοιραστήκαμε».

σασμός ευχαριστώ πανταζάρας γεωργακόπουλος

σασμός πανταζάρας γεωργακόπουλος