Μετά την Γροιλανδία στην Ίο - "Λάμπει" από ευτυχία η Δανάη Λιβιεράτου στο πλευρό του συντρόφου της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά την Γροιλανδία στην Ίο -

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram με ένα πολύ μεγάλο κοινό και συνεχώς ενημερώνει το κοινό της για τις κινήσεις και την καθημερινότητά της μέσα από αυτό. Πρόσφατα, ταξίδεψε μέχρι την Γροιλανδία για να ζήσει μία εντελώς διαφορετική εμπειρία, ωστόσο επέστρεψε πάλι στο ελληνικό καλοκαίρι και βρέθηκε σε άλλο ένα νησί, την Ίο.

Φυσικά, δεν είναι μόνη εκεί, καθώς είναι φουλ ερωτευμένη με το σύντροφό της, Pablo, και όποτε μπορούν κάνουν πράγματα μαζί για να γεμίζουν όμορφες αναμνήσεις. Έτσι, τις προάλλες δημοσίευσε στο προφίλ της άλλη μία φωτογραφία τους από το νησί, όπου ποζάρουν αγκαλιά και χαμογελαστοί και η ίδια μέσα από την λεζάντα της εξήγησε πως προσπαθεί να του μάθει τα ελληνικά ήθη και έθιμα και έτσι πήγαν σε πανηγύρι.

Η νέα φωτογραφία της Δανάης Λιβιεράτου με τον σύντροφό της

Δανάη Λιβιεράτου

Την φιλούσε τρυφερά στο κεφάλι κρατώντας μία μπύρα στο χέρι

Η Δανάη Λιβιεράτου χαράζει την δική της πορεία στον χώρο της δημοσιότητας, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram. Μέσα από τον λογαριασμό της μοιράζεται καθημερινά πολλά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές της, όμως αυτό το διάστημα φαίνεται πως απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο κάνοντας διακοπές.

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από τότε που την είδαμε να αγκαλιάζεται με το αγόρι της, Pablo, μπροστά από το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο, σε μία φωτογραφία που θύμιζε ταινία, και οι δυο τους είναι και πάλι μαζί σε κάποιο άλλο προορισμό τον οποίο δεν αποκαλύπτουν, ωστόσο δεν σταματούν να δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες.

Σε μία από αυτές είναι ξανά αγκαλιά, με εκείνον να της φιλάει τρυφερά το κεφάλι κρατώντας μία μπύρα στο χέρι, ενώ εκείνη λάμπει από ευτυχία.

Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου - αγόρι