Της έσβησαν 4όροφη τούρτα πάνω στην σκηνή - ''Κάγκελο'' η Ζόζεφιν με την έκπληξη για τα γενέθλιά της

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Της έσβησαν 4όροφη τούρτα πάνω στην σκηνή - ''Κάγκελο'' η Ζόζεφιν με την έκπληξη για τα γενέθλιά της

Η Ζόζεφιν μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία, που έκανε με τον Πέτρο Ιακωβίδη είναι ασταμάτητη αφού κάνει καλοκαιρινές περιοδείες και αυτή τη φορά βρέθηκε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στη συναυλία, που έδωσαν στην Κρήτη τη Δευτέρα 22/8.

Η τραγουδίστρια και ενώ λοιπόν έκανε show με 20.000 άτομα από κάτω ήρθε αντιμέτωπη με μια ανεπάντεχη έκπληξη μιας και έτυχε την ημέρα εκείνη να έχει τα γενέθλιά της και να κλείνει τα 32 της χρόνια. Οι συνεργάτες της λοιπόν ανέβηκαν στην σκηνή κάνοντας την πολύ χαρούμενη με την 4όροφη τούρτα, που της έσβησαν.

Η έκπληξη που δέχτηκε η Ζόζεφιν για τα γενέθλιά της

«Γιόρτασα τα γενέθλια μου με τους 20.000 καλύτερους φίλους μου!».

Ζόζεφιν - Τούρτα γενεθλίων

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν έξαλλη την τραγουδίστρια

Μια φήμη έκανε το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, καθώς κάποιος λογαριασμός αναπαρήγαγε στο instagram ότι η Ζόζεφιν σε συναυλία της στη Λήμνο, έδωσε δωρεάν τα πρώτα είκοσι αυτόγραφα και εν συνεχεία το μαγαζί απαιτούσε λεφτά. Όπως ήταν φυσικό οι followers άρχισαν να της ζητούν εξηγήσεις με την ίδια να δίνει εξοργισμένη απάντηση και να ενημερώνει ότι το μαγαζί ήδη κινείται νομικά εναντίον εκείνων που διαδίδουν τις φήμες.

Φαίνεται ότι η τραγουδίστρια έχει μπει στο στόχαστρο τον τελευταίο καιρό, αφού και πριν λίγο καιρό με αφορμή ένα σκηνικό που έγινε στα MAD VMA, όπου η ίδια και ο Αρσενάκος φαίνεται να έσπρωξαν ένα εργαζόμενο παιδί προκειμένου να έχει καθαρό πλάνο ο σκηνοθέτης κατά την απονομή του βραβείου της, πολλοί στράφηκαν εναντίον τους, όπως η Ναταλία Γερμανού και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτή η φήμη που βγήκε στο Twitter ότι μετά το 20ο, αυτόγραφα, φωτογραφία υπάρχει χρέωση ισχύει στα live;» ήταν η ερώτηση από follower της, στην οποία η Ζόζεφιν απάντησε: «Τι βλακείες ακούγονται».

Στη συνέχεια ενημέρωσε ότι η το μαγαζί που φιλοξένησε το live της κινείται ήδη νομικά ενάντια σε αυτούς που διέδωσαν τις φήμες, ενώ συμβούλεψε τον κόσμο να μην πιστεύει ψεύτικους λογαριασμούς.

Η απάντηση της Ζόζεφιν στις φήμες για αυτόγραφα επί πληρωμεί σε συναυλίες της