Πέταξε τα μαύρα και έβγαλε το κορμί της στην παραλία - Η Γκερέκου ποζάρει στα 63 της με μαύρο μπικίνι

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέταξε τα μαύρα και έβγαλε το κορμί της στην παραλία - Η Γκερέκου ποζάρει στα 63 της με μαύρο μπικίνι

Η Άντζελα Γκερέκου απολαμβάνει για λίγο ακόμα στιγμές χαλάρωσης στο αγαπημένο της νησί στην Κρήτη μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, εκεί όπου παραθερίζουν συχνά μέσα στον χρόνο και το καλοκαίρι συγκεκριμένα απολαμβάνουν τα μπάνια τους.

Η ηθοποιός από εδώ και στο εξής θα έχει και πάλι μια πιο έντονη καθημερινότητα με τα γυρίσματα της ''Γης της ελιάς'', που συμμετέχει. Έτσι λοιπόν, οι ώρες που ξεκουράζεται στη θάλασσα είναι πολύτιμες για εκείνη.

Αφού λοιπόν έβγαλε τα μαύρα λόγω του πένθους, που έχει το σπίτι τους, η Γκερέκου έκανε μια νέα ανάρτηση στο instagram με μαγιό και η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες. Το μόνο σίγουρο είναι, πως είναι στα καλύτερα της και μια κούκλα με το μαύρο της μπικίνι.

Η Άντζελα Γκερέκου ποζάρει με το μαγιό της

Γκερέκου - Μαγιό

Η topless φωτογραφία της κόρης της

Ολόκληρη γυναίκα έχει γίνει πλέον η κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, η οποία ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της, και πλέον την απολαμβάνουμε στην τηλεόραση, στην γνωστή σειρά της Ερτ, «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Λίγο καιρό λοιπόν πριν επιστρέψει στην Αθήνα, για τις ανάγκες της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, το οποίο είναι η Κέρκυρα και μοιράζεται όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της όπου ποζάρει και απολαμβάνει τόπλες την ανάγνωση του βιβλίου της στην παραλία, με τον ήλιο να είναι πάνω της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λίγο ακόμα καλοκαίρι».

 Topless η κόρη του Βοσκόπουλου και της Γκερέκου στις διακοπές της