Με λευκό πουκάμισο στην κηδεία του πατέρα της η Ιλένια Ουίλιαμς - Οι πρώτες εικόνες από την εξόδιο ακολουθία του Ρόμπερτ

Θρήνος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό πουκάμισο στην κηδεία του πατέρα της η Ιλένια Ουίλιαμς - Οι πρώτες εικόνες από την εξόδιο ακολουθία του Ρόμπερτ

Την Τρίτη 23/8 πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η κόρη του, επιθυμούσε να γίνει αποτέφρωση του σώματός του, παρά κανονική ταφή. Το youweekly.gr, λοιπόν, εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και από τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του και να πουν το τελευταίο αντίο.

Ανάμεσά τους ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας, η Μπέσσυ Αργυράκη και πολλοί ακόμη, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως δεν ήταν όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα, με την Ιλένια Ουίλιαμς, πρώτη απ' όλους, να φοράει ένα λευκό πουκάμισο και ένα μπεζ παντελόνι, ενώ παράλληλα είχε στο πρόσωπό της γυαλιά ηλίου και προχωρούσε με σκυμμένο το κεφάλι. Ο Μάκης Δελαπόρτας, επίσης, φορούσε λουλουδάτο πουκάμισο.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Το κλίμα ήταν βαρύ, ωστόσο τα αγαπημένα του πρόσωπα προσπαθούν θυμούνται τον καλλιτέχνη με το χαμόγελο στα χείλη, ελπίζοντας πως τους παρακολουθεί από ψηλά.

Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς - αποτέφρωση

Μπέσσυ Αργυράκη - Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Μάκης Δελαπόρτας - Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Φωτογραφίες από την κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ιλένια Ουίλιαμς - Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Στην κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Νάνσυ Παραδεισανού - Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

«Δεν φοβάμαι...»

Το πρωί της Κυριακής 21/8 ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Από την πρώτη στιγμή διάφορα γνωστά πρόσωπα, όπως η Σοφία Βόσσου, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους, ωστόσο η κόρη του, Ιλένια, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τραγουδούσε δίπλα στον πατέρα της στο σαλόνι του σπιτιού τους, την ώρα που εκείνος έπαιζε κιθάρα. Μάλιστα, έγραψε και μερικά συγκινητικά λόγια στην προσπάθειά της να δείξει πως είναι δυνατή και πάντα θα τον έχει στην καρδιά της.

«Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιλένια Ουίλιαμς - Ρόμπερτ Ουίλιαμς