Με βρεγμένο μαλλί και μικροσκοπικό μαύρο μαγιό η Γαία Μερκούρη - Κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεό της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με βρεγμένο μαλλί και μικροσκοπικό μαύρο μαγιό η Γαία Μερκούρη - Κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεό της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Γαία Μερκούρη μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Άγγελο Λάτσιο καθώς το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να τα περνάει πάρα πολύ καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω (δείτε εδώ στιγμιότυπα από την βραδινή τους βόλτας στην Άνδρο όπου "ξεσάλωσαν" για τα καλά).

Η ίδια μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά της. Φυσικά, αυτή τη περίοδο έχει ανεβάσει την θερμοκρασία καθώς δεν έχει διστάσει να ποζάρει με μαγιό.

Όπως θα δείτε και στη τελευταία της ανάρτηση, η ίδια κατάφερε να "μοιράσει" εγκεφαλικά καθώς διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Καμία σχέση με την Γαία Μερκούρη - Με αναλογίες μοντέλου και κατάξανθη η κούκλα αδερφή της, Αθηνά

Η Γαία Μερκούρη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως γνωρίζουμε, μπορεί στις αρχές της σχέσης της με τον Άγγελο Λάτσιο να είχε επιλέξει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Συγκεκριμένα, η ίδια το απόγευμα της Τρίτης (26/7) θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς περνάει υπέροχα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αυτή τη φορά λοιπόν παρατηρήσαμε πως πέρα από την τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύντροφο (δείτε εδώ), δημοσίευσε και με την κούκλα αδερφή της, Αθηνά.

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει μιας και ή Αθηνά Μερκούρη διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα μοντέλου σαν της μητέρας της ενώ είναι επίσης σαν την αδερφή της κατάξανθη.

Η κούκλα αδερφή της Γαίας Μερκούρη, Αθηνά

Η αδερφή της Γαίας Μερκούρη